onsdag den 20. maj 2009

Klassesammenlægning


takker

De fire nuværende 8. klasser skal næste år sammenlægges til tre 9. klasser.

Aftenens forældremøde skulle dels bruges til bekymrede forældres spørgsmål, dels til præsentation af de nye klasselærere og til alle de oplysninger der skulle være røget i svinget.

Informationsniveauet var fint og langt de fleste spørgsmål blev besvaret så alle var tilfredse. Et enkelt undrede mig alligevel. Skoleledelsen fortalte om, hvordan de havde disponeret i forhold til, at ungerne er så store at de langt hen ad vejen skulle inddrages. Derfor havde ledelsen også valgt at informere eleverne samlet, inden (eller faktisk samtidig med) at forældrene fik informationen.

Ideen var, at alle skulle vide det samtidig. Derfor var kontaktforældre ikke på forhånd informeret. Lige det punkt, var en forældre meget uenig i, for ungerne har jo mobiltelefoner og kunne sms’se. Det betød så, at forældrene ikke fik informationen samtidig!

Her holder jeg med skoleledelsen – ungerne skal informeres først – de er så gamle, at den viden kan de godt administrere at fortælle videre til forældre, der ikke lige har set opslaget på forældreintra, eller modtaget det brev, der også blev sendt.

Snakken gik, de nye lærere havde gode tanker og den første meter, af en kant til striberne, blev tilbagelagt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar