lørdag den 11. januar 2020

2019


2019 blev igen et år, der ræsede af sted. Måske er det bare sådan det er. I hvert fald kan jeg huske alle mine bedsteforældre tale om hvordan tiden går hurtigere og hurtigere som man bliver ældre.

På arbejdsfronten har AMR-arbejdet været i fokus på mange planer, men fylder ikke mere end der er plads til meget andet. Det forløbne år har af fagbevægelsen været udnævnt til AMR -år og jeg deltaget i flere arrangementer i det regi, men ikke så mange som jeg kunne have haft mulighed for.

Møder er blevet mere synlige, der er personalemøder, dialogmøder, skolesbestyrelsesmøder, ledelsesmøder, MEDudvalgsmøder, TRIOmøder, teammøder, arbejdsmiljøgruppemøder, faglige møder, netværksmøder, forældremøder, skolehjemsamtaler  og sikkert et par stykker mere. Alt sammen vigtige samarbejdsmuligheder, men også nogen gange lidt for meget. Der skal ind i mellem navigeres og overvejes for og imod.

Arbejdsåret bød også på ture ud af huset. Jeg var til musikalsk danmarkshistorie i Koncerthuset, på Arbejdermuseet og det lokale TekX (et i øvrigt ret spændende sted, der kan mange ting på et teknologiske plan). I Klubben kom vi vidt omkring, både hjemme i Hobby, hvor vi udforsker i mange retninger, men også ude hvor den årlige Tivolitur altid slår det hele, men alligevel konkurrerer godt med Juleture, bolsjeaftener, LANparty, fodboldturnringer, Sagnlandet i Lejre, stranden, is i sommervarmen, snobrød over bål, overnatning, forældrearrengementer, Halloween og meget mere.

På det højere skoleplan, der ikke nødvendigvis involverer børn, var vi festet, hygget og været sammen både i små og store grupper. Vi sagde farvel til den sidste af den gamle garde, goddag til en hel del nye, der for nogens vedkommende allerede er videre. Vi holdt folkemøde under den grønne dagsorden, igen var der 9. klasser at sige farvel til, vi var til fælles kommunalt Kick On på Campus Carlsberg, holdt en udfordrende og spændende personalelørdag, deltog i Bike 'n Run og har startet vores egen lille gruppe i gruppen af zumbaudøvere.

Jeg har rejst, været i Odense, Bandholm, Bremen, Lübeck, Hamborg, på Fyn og i Jylland. Jeg var med Emilie i teatret, min mor fyldte 75, Nina 60, Victoria 18 og Oscars 1 årsdag blev markeret med tant og fjas. Daniel fyldte 25 og min kusine henlagde sin 40årsdag til et nedlagt fængsel.

I fritiden var der Sille og Rose, og masser af Oscar. Jeg har været i sommerhus med både gode veninder og kolleger, Garndagen, Garnværk, Fiberfolk, Blog/Instagramtræf, sy og strik i Hillerød, Workshops, kurser strik sammen med skønne mennesker har fyldt godt op. Jeg har oplevet garnbanko, været omkring Creative Space, til påskefrokost, hjulpet i køkkenet til en funfirmation, spist sushi i Søndermarken, jagtet pokemons i Næstved (og andre steder...) og endt året sammen med yndlingsfamilien i et sommerhus over julen og set festligt fyrværkeri på midnatshimlen fra den hjemlige altan.


Mest har året vist været en oplevelse af Oscar, der bare vokser og bliver mere og mere opmærksom på sine omgivelser.






Januar bød på frost, starten på et år i arbejdsmiljøets tegn, koncert sammen med en 4. klasse, sy og strik i Hillerød, kollegial hygge, brunch med skønne kvinder og afsked med en agtet afdelingsleder.
Farvel til Peter, resultatet af workshops, fjollede Rose, Frederiksberg Slot, bukser til Oscar, frost, intimkoncert med Dire Straits Project, starten på et evighedsprojekt, AMR-året skydes i gang.





Februar var 60 års fødselsdag i Aarhus, en kjole, skolehaveopstart, vinterferie, Daniels fødselsdag og masser af Oscar.
Fødselsdagsbuketten dagen derpå, pompomhund, årets første kjole, Oscar, ude på landet, Frida det grønne får, Daniel runder et kvart århundrede, masker og bogstaver, sjov med fimo og nylonsnørre.





Marts var trivselsdag, teater, blogtræf, aftenåbent og garnbanko i DGI-byen. Foråret spirede frem, Oscar øvede planke og Emilie skrev en stor opgave.
Phantom of the Opera på Det ny Teater, Projektopgave, Lullaby Hat, naturen, garnbanko, lyserøde snebær, krokus, Oscar, Blogtræf.





April var varme, FiberFolk i Roskilde, opdagelsen af Roskilde Ring, de første spindeforsøg, Creative Space, og fødselsdagsfejring i et fængsel.
Hotel Gitterly, forår, Rose, Cadence Socks, Roskilde Ring, masker og bogstaver, årets sidste kjole, Annelises lille rok, fødselsdagsfad.





Maj var skolehave, terrariemesse, Tivoli, sommerhushygge, Det grønne Folkemøde, sidste skoledag for de store, masser af strikketimer i godt selskab og en antibiotikakur, jeg godt kunne have været foruden.
Masker og bogstaver, det første spind, Iris til Emilie, Alma, grønt uld på rokken, flere bukser til Oscar, spindingen tager fart, krus fra Taize , Marielyst.





Juni holdt jeg fødselsdag i Søndermarken, jeg cyklede hurtigt og langt, der var middelaldermarked i Ballerup, køkkensjov til funfirmation og workshop med restegarn.
Middelaldermarked sammen med Oscar, Daniel og Anders, workshop om Balancesjal i Haslev, Bike 'n Run, strik af håndspind, Landbohøjskolens Have, leg med læder, Rose, candyfloss, Oscar.





Juli var sommerferie, sommerture til Lübeck, Bremen, Hamborg. Helsingør, Lejre og Naturcenter Amager, og min mors 75 års fødselsdag.
Patchworktæppe til min mor, baggårde i Lübeck, Hamborg, Bremen, Holsteiner Tor, Naturcenter Amager, får, Valentin, Oscars første møde med sand, vand og strand.





August var varme, de sidste ferieture, strikkehygge og skolestart, Oscar oplevede sin første fødselsdag, Rose fyldte 2 og Victoria rundede 18.
Oscar 1 år, Sagnlandet Lejre, Rose, masker og bogstaver, tæppe til Victoria, sommerstrik, Oscar, Bandholm, Tæppe til Oscar.





September var stadig varm, vi tog i sommerhus, gravede de sidste gullerødder op i skolehaven, spillede fodbold til medaljepladser, jagtede pokemons, holdt høstfest, snakkede arbejdsmiljø og var med til Garndagens første åbning.
Dipdye, Munkebakken, Garndagen, Oscar, Henriettesjalet, sommerhus, leg med håndspundet garn og den gamle børnevæv, gulerødder, mig og min far.





Oktober satte efteråret ind, det regnede, der var generalforsamling, efterårsferie, bolsjeaftener, spindingen tog fart, Zacharias fyldte 12 og Halloween stod for døren. 
Håndspundet candyfloss, efterårsferie på Bakken, Rose, bolsjer, Oscar, rød uld til Annelise, sjov i et tog, det glemte solfarvede uld, Halloween.





November tog jeg mine første zumbatrin, mellem ledelsesmøder, pædagogisk lørdag, skolebestyrelsen, var julegaveproduktionen højst på hverdagens liste, og der var gang i Hobby. Der var også tid til ønskestrik, adventsventen, den årlige julehygge både hos min mor, blandt kolleger og for børn og forældre.
Oscar, julefest, julestrømper til Josefine, Hermiones Everyday Socks, mig og min faster, ønskesweater til Anders, valnøddefarvet uld, pakkeleg, adventskalender til tre.





December var varm for årstiden, vi lavede mad til tres og juelfrokost, tog på juletur til et julepyntet københavn, afsluttede AMR-året, var til arbejdsmiljøkonference og sluttede året med juleferie med yndlingsfamilien på fyn.
Oscar, udsigt mod det sydfynske øhav, Rose, de gamle stengærder, rejsestjerne, færdigt valnøddefarvet garn, rød uld til Annelise, et julepyntet København, årets nissehue.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar