fredag den 15. marts 2019

Sjov til nøglerne


Der sker ikke så meget på Hobby for tiden. Det er helt almindeligt på den her tid af året. Det kommer igen, når efteråret begynder at tære på varmen og stillesiddende aktiviteter igen bliver spændende.

Vi ved det godt, alligevel er det lidt kedeligt.





Det er svært at gennemskue hvad der trækker bedst. Skal det være små hurtige projekter, eller kan vi lokke med noget der kræver lidt mere koncentration. Vi har ikke fundet svaret, og prøver med begge dele.

I et forsøg på noget af det hurtige, og fordi jeg kom i tanke om at der et sted bagerst i skabet lå en pakke Fimo, lavede jeg en stor perle med ansigt og hår.

Efter en tur i ovnen, fik den krop af den tykke nylonsnøre og de gode glasperler. En ring i toppen betyder at den færdige figur kan hænge blandt nøglerne.









Der er ikke meget fidus i den.

Kroppen er knyttet om benene fra fødderne og op - nærmest omvendt - så enderne ender med at være arme.

Jeg brugte en strikkepind, 4 eller 5 millimeter, til hullet i perlen, så jeg var sikker på at begge de to ender af nylonsnøren kunne komme gennem, efter at være knyttet om nøgleringen med en løkke.

For at holde på knuderne i enderne af snøren, har de alle fået en tur med en lighter, så de ikke trævler.







At hun kan sidde selv,  havde jeg ikke set komme. Men det gav ret gode tilbagemeldinger fra børnene... Ikke at det betød at nogen gad lave en.

Nu har vi den, og gemmer ideen til en anden gang.

Mon ikke den kunne gøre sig godt som julegaveoplæg...





2 kommentarer:

  1. Den er god. Den ligner noget man kan sælge.

    SvarSlet
    Svar
    1. Annebeth, det er der vist meget der kan :)

      Slet