søndag den 24. februar 2019

Ud i det fri


I går var jeg ude på landet. Derude hvor Bakkeby indgår i bynavnet og tanken om julekalendre ikke er langt væk. Derude hvor fuglene synger, theen er varm og selskabet godt.I går var en skøn afslutning på en uge, der slet ikke kom til at indeholde helt så meget praktisk som forventet, men som blev fyldt med så meget andet.

Ugen er ikke helt slut endnu. Jeg har stadig søndag til gode. En søndag der som det første - efter langsom start og plads til det hele - indeholder en lang tur med Oscar. Hans forældre vil gerne gøre akvarie rent, og det er så meget nemmere når baby er ude af huset. Altså har vi planlagt, og jeg kommer når han næste gang er ved at være træt, og alligevel vil have godt af at blive lagt ned med frisk luft i sigte.

God plan tænker jeg, og satser på også at få lidt tid med en vågen baby.

Senere har jeg en plan om en smule praktisk. Bare lidt. Vi har fået ny lampe, der skal op over spisebordet. I virkeligheden er den slet ikke ny, den har boet hos min mor i mange år, men den er ny hos os, og en udskiftning af lampen over spisebordet har været et ønske i mange år.

Jeg er klar, ny ledning og loftsmontering ligger og venter. Det er sådan set bare at komme i gang.

Men først venter Oscar.

2 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine billeder! Dejligt med tid til barnebarnet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Christunte, der var mange gode motiver derude på landet :)
   Og tid til barnebarn er højt prioriteret heromkring.

   Slet