søndag den 21. marts 2010

Torsdag eksploderede foråret


leg udenfor

Luften var varm, alle ungerne forsvandt udenfor – selv computerdrengene, der ellers sidder foran vores fire computere, spiller, skiftes, hygger, snakker, giver råd – både af de gode og mindre gode af slagsen og ind imellem råber højt, for alle er ikke enige om spillets gang.

Udenfor blev der grebet til bolden, både af drengene, der spillede fodbold og pigerne der greb med hænderne. Alle uden bolde forgreb sig på SFO’ens samlede kørende materiel og susede rundt, mens de mindre børn legede andre lege.

Jeg flyttede med, greb thekoppen, telefonen og mit strikketøj, satte mig på et bord, med fødderne plantet på bænken og havde overblik. Et par børnehaveklassetøser kom forbi, spurgte efter de store tøser, der gerne leger far-mor-børn, men de havde andre planer. I stedet imponeredes de over strikningens kunst og de kunne ved selvsyn se at masker også kan strikkes uden at blive set på.

Om et par dage flytter vi udenfor.

leg udenfor

2 kommentarer:

  1. Også herhjemme på vejen var der en dejlig summen af glade børnestemmer blandet med fuglekvidder og solskin - så er det forår :)

    SvarSlet
  2. Mette b, det giver en helt speciel stemning, de første dage med både fuglekvidder og glade børnestemmer :)

    SvarSlet