torsdag den 11. marts 2010

Den lille røde ræv


den lille røde ræv

Med nyt garn skulle der prøves af, så i stedet for at strikke et enkelt par sokker ad gangen, endte jeg med at strikke den første halvdel af to par. Det betyder at de to par nærmest blev færdige samtidig – de grønne i går og de flammende i dag.

Lille ræv hedder farven på det dyre nøgle Zauberball. Allerede nu er jeg imponeret. Jeg har strikket med dobbelt garn og farvespillet synes jeg er ret lækkert, men langt vigtigere er det at de 100 gram garn har rakt til meget mere sok end jeg havde forventet.

For at bruge alt garnet til sidste centimeter, har jeg strikket nedefra og op, men havde ikke i min vildeste fantasi forventet at skaftet ville nå så langt op ad læggen. Skulle jeg have strikket en tilsvarende længde sok i det helt almindelige, noget billigere strømpegarn, skulle jeg have indkøbt mindst 150 gr garn, og endt med en pris ikke langt fra det ene nøgle jeg har brugt.

Så altså – prismæssigt er det lidt dyrere end almindeligt strømpegarn. Nu mangler jeg så at afprøve slidstyrken.

den lille røde ræv

5 kommentarer:

 1. Hvor er de fine! Jeg bliver altså snart nødt til at lære det der sokkestrikning. Det er nogle overskuelige projekter :-)

  SvarSlet
 2. Hold op, hvor ser de indbydende ud! Jeg sidder her og kan ikke helt få varmen efter en 6 km. cykeltur hjem fra arbejde med strid modvind... Må jeg låne dine sokker? Bare i tankerne...

  SvarSlet
 3. Stine, jeg tror sokkestrikning er enten eller. Enten kan man lide det, eller også er det bare det værste der findes - men du skal da helt sikkert prøve, og finde ud af hvilken lejr du hører til :)

  LisBethLys, du må gerne låne :)

  SvarSlet
 4. De er også dejlig bløde Maria :)

  SvarSlet