tirsdag den 13. september 2011

Vilde planer og ideer


Dengang det var forår, var der marked i Odense. I Pakhus16.

Længe inden markedet løb af stablen, spurgte Karina om ikke jeg havde lyst til at slå pjalterne sammen og være fælles om en bod. det gad jeg i hvert fald. Vi måtte dog opgive igen, grundet alt for meget uløst logistik. Men tanken var plantet.

For godt fjorten dage siden, faldt jeg tilfældigt over endnu et marked. Denne gang i vores del af landet og med udsigt til at muligheden kunne blive mulig, fik jeg straks fat i Karina, som heldigvis var lige så interesseret som jeg.

Siden kunne jeg ansøge, vise billeder og blive godkendt. Betale for stand og mentalt begynde at finde på og finde frem.


Den nyeste ide...


Nu er det så min hjerne er begyndt at finde de mærkeligste og undrende ideer frem. Det formelig vrimler med tiltag, der presser på for at blive prøvet af. Noget er ligetil og let at gå til, mens andet kræver alt det, jeg ikke lige har indenfor rækkevidde. Fælles for det hele er, at intet er gennemtænkt, intet viser nærmere vej og alting kræver mere end finpudsning.

Det betyder at der sker langt mere indeni end udenpå, og jeg kan mærke at det første sted det smitter af er lige her. Bloggen. Skriverierne bliver ustabile, jeg har intet at berette, og måske går jeg ligefrem hen og bliver kedelig.

Sådan er der så meget og lige nu er det her, jeg er. Vrimlende indeni og trækken mig hen i et hjørne udenpå. Et af den slags hjørner, hvor der er plads til store armbevægelser, kun jeg selv kender til.

Det føles ret godt – og så er det jo ikke så skidt endda.

13 kommentarer:

 1. Mon ikke vi får noget at se på et tidspunkt? Det lyder ihvertfald spændende!

  SvarSlet
 2. Hvor spændende, jeg var til CoolArt på Musicon sidste år i december, super godt kunsthåndværkermarked, med mange flotte ting.
  http://bymarken68.blogspot.com/2010/12/coolart-pa-musicon.html

  SvarSlet
 3. Jo, mon ikke, Christunte :)

  Hvor ser det spændende ud, Inge :)

  SvarSlet
 4. tak for tippet...datoerne er noteret :)

  SvarSlet
 5. Her kommer ideerne myldrende klokken "l..." om morgenen... Så snart Karstens vækkeur ringer er jeg mentalt i gang med alle mulige ideer - må vist hellere lægge en notesbog ned på sengebordet, så jeg også kan huske dem, når jeg forlader mit Zombie-på-idé-speed-mode og bliver mig selv i helvågen tilstand ;)

  Glæder mig til at se mere til dine ideer

  ~ Karina

  SvarSlet
 6. Nåh, Karina, det er det jeg skal. Jeg synes nemlig mange af mine ideer er meget lidt håndgribelige og forsvinder igen... men ingen tvivl om at der er rotationer i gang :)

  SvarSlet
 7. Anne, det var så lidt. Det kunne i øvrigt være sjovt for en gangs skyld at mødes til et marked, med omvendt fortegn og mig bag disken :)

  SvarSlet
 8. Godt med hjernegymnastik, glæder mig til at høre om resultaterne :-)

  SvarSlet
 9. Jeg bor stort set lige overfor Musicon, så hvis jeg kan få det til at passe ind i min kalender, kigger jeg forbi en af de to dage. Det kunne jo være sjovt at få lov til at se nogle af dine ideer "live"

  SvarSlet
 10. Det kommer nok, Lene :)

  Tine, det kunne være sjovt :)

  SvarSlet
 11. Et eller andet sted er det da supergodt, at du bliver så dejligt kreativt udfordret, at du slet ikke har tid til at blogge :-)

  SvarSlet
 12. Jeg kommer også - både med mine egne ting og gode sager fra et par andre.
  Jeg håber vi får tid til at hilse på hinanden.

  SvarSlet
 13. Sådan vælger jeg også at se det, Susling :)

  Mon ikke, Britta, det lyder i hvert fald spændende :)

  SvarSlet