lørdag den 27. marts 2010

Erindringer


Ferien skal ikke kun gå på sjov og nydning. Jeg har nemlig planer – planer om at rydde ud i alle bunkerne og kasserne med skrammel, der gennem alt for lang tid har samlet sig på hylderne i soveværelset.

To hylder har jeg – oppe under loftet – og endevæggen, der rummer klædeskabsafdelingen, en enkelt hylde og alt for meget bras.

At jeg er et rodehovede indrømmer jeg gerne. At jeg samler alt for meget, er heller ingen hemmelighed, så nu er der dømt ud med det gamle og ubrugelige.

Første hylde var let – jeg har fundet ting, jeg havde glemt alt om jeg havde – det er nu smidt ud. Jeg har sorteret skruer efter længde, sat mærkater på dåser og æsker, smidt ting ud, jeg ikke i min vildeste fantasi kan forestille mig, vi nogensinde får brug for og jeg har sat ting i kælderen, der ikke skal ud, men omvendt bliver brugt så sjældent, at en tur i kælderen næppe gør udslaget.

Jeg har vasket hylden af, stillet pænt tilbage, vasket hænder og står tilbage med halvdelen af pladsen, der er helt tom – den skal nu nok blive fyldt op, efterhånden som de næste hylder bliver tømt og der i sidste ende gerne skulle blive bedre plads til vores garderobe.

Nu venter næste hylde, der helt sikkert kommer til at tage længere tid. Men hvad gør det, jeg har ferie og ingen hastværk.

Midt i al sorteringen dukkede en lille lomme med billeder op, jeg engang i tidligere tider altid havde i pungen. Gamle er de, og billedekvaliteten har helt sikkert været bedre, for der er ingen Emilie, kun en lille Daniel og et par stykker af barnefaderen (som nu kan gå videre til Tøsebarnet) og så nogen stykker fra dengang søsteren min og jeg hoppede i fotoautomater for fælles forevigelse.. ikke fordi resutaltet er specielt godt :)

Inden jeg fortsætter er det vist tid til lidt leg med strikkenåle og hæklepinde og måske endda lidt frokost.

der var engang

2 kommentarer:

 1. Jeg er alene med et hus der vrimler med børn (mine egne formerer sig dagligt med nye venner)så det der med at få ryddet op er helt og aldeles umuligt ikke bare i gammelt skrammel som jeg har meget af, men også bare sådan nogen lunde at følge med kaos. SUK.

  Billederne fra automaterne er super sjove, dem må du hitte plads til på hylderne.

  Rigtig god (og arbejdsom) påskeferie.

  SvarSlet
 2. Marina, mine erindringer fra barndommen er noget med at hos de veninder hvor rengøringen ikke stod i højsædet og der var plads til at være fjollede, var de bedste steder at være.
  Jeg er sikker på, det netop er sådan hjemme hos jer - og så gør støv i krogene og en smule kaos ikke noget.

  Billederne må jeg hellere finde noget at gøre ved, inden de igen ender i en kasse og går en usikker fremtid i møde :)

  SvarSlet