fredag den 26. marts 2010

Eksperimenter


småting

Det siges at tvillinger altid har mange bolde i luften.. Jeg er tvilling og den side af personligheden, kan jeg snildt nikke genkendende til. Jeg har altid mere en et (eller mange) projekter igang og lige nu er der blevet plads til lidt eksperimenteren med tynde pinde og rester.

Jeg tegner og beregner og strikker og piller lidt op, før jeg strikker videre og piller lidt op igen. Jeg har konsulteret bøger fyldt med mønstre, kombineret mine egne og fundet kombinationerne gode eller måske mindre gode.

Det er hyggeligt og selvom det færdige som sådan ikke tager lang tid, kan det godt tage tid, før jeg synes alt falder i hak.

Imens har jeg fundet P1 i radioen, hører nyheder og prøver at tage mig sammen til at slæbe fjernsynet op igen, for med ferien er vi nået frem til strikse regler og loft på mængden af åbne timer. Tv-bladet er købt og kigget i – og i bund og grund er jeg lidt nysgerrig efter om det nu også virker.

4 kommentarer:

 1. Det glæder jeg mig til at høre mere om :-))

  KH Gittemay

  SvarSlet
 2. Du hører helt sikkert mere, Gittemay - både om det ene og det andet :)

  SvarSlet
 3. Det er altså ikke kun tvillinger, der har flere bolde i luften ad gangen.
  Jeg er løve og har altid mere eller mindre gang i flere ting ad gangen.
  F.eks. mangler jeg stadig at montere trøjen til mig selv og er i gang med to trøjer til nevøen.
  Så er der også lige broderiet. Der har jeg et par hængepartier; montering af to puder til veninden og færdiggørelsen af 2 små broderier - også til veninden...
  Jeg plejer at sige, jeg har mange bolde i luften fordi jeg har en holistisk tankegang. *G*

  SvarSlet
 4. Esther jeg synes jo det er rart at kunne skifte lidt ind imellem - og når ideer melder sig, gælder det om at springe på :)

  SvarSlet