søndag den 7. marts 2010

IKEA på en søndag


pyramider

Ugen er gået – den uge jeg nok skulle tage den med ro, men alligevel havde tanker om at kunne bruge på flere småting, der burde gøres.

I sidste ende må jeg tilstå, at jeg intet har lavet – intet har nået. Jo altså jeg har tømt opvaskemaskinen et utal af gange og fyldt den ligeså mange gange – men det tæller ikke, Det ville jeg alligevel have gjort.

Bunkerne til gengæld – som jeg snildt kunne have siddet med og sorteret lidt i. De står der endnu, nøjagtigt hvor de stod, inden ugen blev skudt igang.

Jeg havde også en ide om at sy, men jeg skal bruge noget stof – helst noget der er lidt kraftigere, for tanken er indkøbsnet. Eller net til svømmehallen eller gymnastiktimerne – Emilie har allerede gjort krav på de første jeg lavede. Og så var det jeg tænkte IKEA, og tænkte at der kunne jeg da godt tage ud en af dagene – det blev så heller ikke til noget.

Ikke før i dag – for nu skal der bare ske noget – og med fuld forståelse for at IKEA en søndag med åbent, sikkert ville være fyldt af skrigende børn og svedende forældre, satsede jeg, planlagde et hav af tålmodighed og tog Emilie under armen.

Generelt har jeg en rimelig god retningssans og forståelse for afstande, alligevel kom det noget bag på mig at varehuset kun ligger halvanden kilometer fra Taastrup station. Jeg plejer altid at tage toget til Høje Taastrup, for der at vente på en bus det sidste stykke – og det er mere end halvanden kilometer.

Rejseplanen kunne også oplyse at gik vi fra Taastrup, ville vi kunne komme ti minutter hurtigere frem, så det vedtog jeg. Der var ikke langt – allerede halvvejs kunne vi se de kæmpestore IKEAskilte, men lige inden mødte vi et afsindigt sjovt bygningsværk, med skæve vinkler og æggebakkeagtig udsmykning af ydersiden.

Hvordan der er at se ud indefra, skal jeg lade usagt, heller ikke en ide til hvad det rummer kan jeg komme op med, men øjeblikket før havde Emilie nået at brokke sig bare en ganske lille smule over afstanden. Brokkeriet forsvandt øjeblikkeligt til fordel for forbløfffelse og smil.

I godt humør fortsatte vi turen.

pyramider

Pyramider

Ingen kommentarer:

Send en kommentar