tirsdag den 2. marts 2010

Abebrød


sukker og kanel

Det var Andrea der præsenterede ideen om kanelsnegle transmogriffet til kage.

Det var Anders der sad og savlede over muligheden.

Og det var mig, der tænkte at det skulle prøves.

Men det var dagen før vi tog i sommerhus, sommerhuse var ikke velegnet til hævning og skulle vi have bagt, skulle vi enten have slæbt halvdelen af kolonialvarerne med hjemmefra eller købt os til alting – så vi opgav på forhånd.

Da vi vendte hjem ventede operation og hospitalsbesøg, så heller ingen kagebagning der. De sidste dage har været en del langsommere end beregnet, men i dag skulle det være.

Med Emilies hjælp fik jeg købt ind, og mit langsomme tempo til trods, er der nu både rullet og trillet og hævet og endelig sat i ovnen.

Mens hævningen stod på, fik jeg med Daniels hjælp slæbt vasketøj i kælderen, så nu er der også udsigt til rent af det inderste beklædning, det efterhånden er noget sløjt med. Og lige om lidt skal der laves en eller anden form for aftensmad… for de stakkels børn kan jo ikke leve af kage alene… eller…

Smart synes jeg selv jeg var, da indkøbet til netop aftensmad koncentrerede sig om noget der kræver minimal indsats og alligevel kan kaldes nogenlunde sundt.

Mmmm jeg glæder mig til duftene begynder at melde sig…

2 kommentarer:

  1. Husk nu lige at du skal tage det heeeeelt roligt og slappe af :-)

    SvarSlet
  2. Annette, jeg laver nærmest ikke andet.. sover langt op ad formiddagen, strikker 2 pinde i løbet af en hel dag og læser en del..
    Det var helt vildt lækkert at komme ud og kagebagningen foregik i meeeget langsomt tempo over et par timer.
    Jeg skal helt sikkert ud igen i morgen, det gør godt - gør det :)

    SvarSlet