mandag den 1. august 2022

Masker på en søndag - Uge 30

 

Ugen kort:

  • Ferie.
  • Anden ferieuge.
  • Mandag meget tidligt landende flyet fra Island. Anders og Emilie stod og ventede, da vi kom gennem bagageudlevering og told. 
  • Nogle dage uden det store var tiltrængt.
  • Jeg hentede Oscar fra Børnehaven og havde et par skønne dage med leg og Zoologisk Museum. 
  • Vi  har pakket endnu en gang, og er klar til den sidste uges ferie i Aalborg. 

 








Læse: 

Ravn fik ram på gerningsmanden - Skytsenglen. Det viste sig at der var flere forviklinger, inden historien for alvor var slut.

Siden er bogen afleveret på biblioteket og jeg fandt den næste i rækken. Imperiet. Imperiet starter voldsomt, for at fortsætte voldsomt, og lige nu er Ravn ved at vikle sig ud i en længere og bestemt ikke farlig historie. 

Jeg læser mere når jeg holder ferie, så det er godt, jeg lånte mere end en bog, da jeg var forbi biblioteket. Den her varer næppe ugen ud. 

 

Strikke:

Det er snart en måned siden jeg slog op til en Tegna. Garnet er det sammen, som jeg tidligere på sommeren strikkede Cross Back Tank af, Lincot fra Garnudsalg, købt for noget nær hundrede år siden. 

Jeg havde glemt hvor lækkert det bliver efter vask, der er stadig nok til mindst en sommertop mere, og dermed slog jeg op til Tegna. 

Ryggen er færdig, forstykket er på vej og ærmerne har jeg planer om at ændre i forhold til mønstret. 

Den var med mig på Island, og nu tager den med mig til Aalborg. Dermed er den vel nærmest årets feriestrik og tæt på at være færdig. 

 

  

 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar