mandag den 1. august 2022

Aalborg

 

Vi er ankommet til Aalborg. Timer nok i et tog, til at vi begyndte at kede os, og efterfølgende kan mærker vi stadig sejler. 

 

 

Vi har slået os ned i en Hotellejlighed ikke langt fra Universitetet, der rummer det den skal, ligger fint i forhold til transport og er noget af det mest intetsigende og kedelige jeg længe har mødt. Forsøget på at holde alting så neutralt og hvidt som muligt betyder at det runger i stuen, mens skabe og skuffer er nærmest umulige at åbne. 

Det er fint, vi lever med det og er glade for friheden til at være os selv, uden indblanding fra andre.

 


 

Vel fremme, stillede vi bagagen, fik købt ind og begav os mod byen. Vi gik mod havnen og noget at spise. Vi kunne hurtigt konstatere at vi bevægede os gennem det mest turisttiltrækkende og fandt længere op i byen efter mad. Vi endte på en fiskerestaurant, der lavede god mad. Vi gik mætte derfra. 

Ved havnen var der tomt. Det bliver spændende at se hvordan det hele forandrer sig, når de store sejlskibe fra onsdag begynder at lægge til og fylde havnen med musik og glade dage.

De blå bølger i Limfjorden og den gode blæst var begge skønne at stifte bekendtskab med. 

 

 

I  morgen laver vi en plan. Der er flere ting vi gerne vil nå. Men hvornår og hvordan og i hvilken rækkefølge? Umiddelbart at vi enige om at have god tid, ikke forcere noget, og nå det vi når. Her kan det være en god ide med en prioriteret liste.



 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar