tirsdag den 2. august 2022

De fineste små kringelkroge

 

Selvom vi fulgte en lille smule op på hvad vi gerne vil nå, mens vi er i Aalborg, kan vi også konstatere at vi lige nu er mere til bare at tage tingene som de kommer, være uden de store planer og se hvor det bærer os hen. 

Vi vidste der var lovet regn i dag. Først skulle det starte tidligt, senere var der mere tvivl. Vi bor omkring otte kilometer fra centrum, busserne kører nærmest hele tiden, så vi hoppede på en af dem, daskede gennem byen, fandt nye sko til Anders, og havde ikke andre planer, end bare at daske rundt og undersøge byen.

 

 

Vi gik forbi en flok garnbutikker. De var hyggelige, udvalget spændende og jeg købte ikke noget. Heller ikke selvom jeg  havde mine overvejelser. Anders var et kort øjeblik ude i noget med en hel trøje af ren cashmere, men droppede det ret hurtigt. 

Da det begyndte at regne, søgte vi ly på bymuseet, som har en fin udstilling om byen fra cirka 750 og op gennem industrialiseringen. Det er en rigtig fin udstilling, jeg mangler bare en skematisk visning af hvordan byen er vokset. En kortlægning af hvor den første bosættelse har været, og hvordan byen er endt der hvor den er nu. 

Der var elementer af det, men på en eller anden måde bliver det lidt indspist, uden en plan over udviklingen. Her kunne vi godt lære nogen af svenskerne, de er rigtig gode til det der med at skabe overblik. 

 

 

Da regnen for alvor satte ind, tog vi hjem. Vi var sultne, hjemme ventede god mad og en vaskemaskine. Da vi først for alvor landede, gik det op for os, hvor meget vi alligevel nåede rundt, og hvor trætte vi var blevet.

I morgen er der atter en dag, og vi når det vi når. 

På Island  smittede Ann-Dorthe og fik mig til at åbne Pokemon Go, jeg skulle bare lige kigge en smule, og uden at ville det, har jeg åbenbart fået Anders til at hoppe på. Altså har vi brugt en del af aftenen med at jage Pokemons i nærheden.

 

 

Sidst vi spillede var sidste gang vi var i Tyskland, det er alt for længe siden. Faktisk så længe, at der er dukket mange, mange nye Pokemons op. 

Skulle vi kede os, er der dermed masser at gøre. Bare husk at kigge op.

Og det er bestemt værd at kigge op  - Aalborg er en skøn by med mange smukke kroge og små gader.

 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar