lørdag den 22. august 2009

Café Sonja


Café Sonja

I Saxogade ligger Café Sonja, her arbejder Bedstevenindens mor. Sidste lørdag startede caféen et nyt projekt – Lørdagsbrunch.

Der havde ikke været så mange gæster den første lørdag, så Bedstevenindens mor, inviterede. Vi kom både glade og gerne, inden vi gik igen, var der så fyldt, at det var nærliggende at tro, folk har set tilbudet.

Café Sonja er en del af sidegadeprojektet. Der er ikke stort, men de små hyggelige lokaler er godt indrettet.

Overdådig om brunchen, var måske ikke det første der faldt mig ind. Snarere lidt men godt – og velsmagende. Alting var hjemmelavet, både boller, pandekager, bacon, æg, grød og kage.

Solen skinnede, vi sad for åbne døre, men stadig indendørs og spiste, til vi ikke kunne klemme en krumme mere ned.

Derfra tog vi ud i byen mod legetøjsforretninger og plastikhelvede. I morgen drager vi mod Mogenstrup og endnu en gang brunch, denne gang hos min søster, hvor Victoria fylder 8, og ønskesedlen var fyldt med plastikdimser af enhver tænkelig art.

Nu er det ikke sådan at jeg synes alle børn skal fyldes med pædagogisk rigtigt trælegetøj og deslige, jeg har bare ikke lyst til at deltage i plastikdimserne. Så efter at have kigget længe nok, kom jeg pludselig i tanke om noget andet og så kunne jeg da også liiiige… Det sidder jeg så med nu og skal nå at være færdig inden det bliver sengetid for mig.

Jeg når det nok, for i morgen skal vi tidligt op… billeder må vente, for tænk hvis nogen kigger med :)

2 kommentarer:

  1. Spændende hvad du fandt på :-)

    SvarSlet
  2. Losarinas Mor, jeg er spændt på, om det kan bruges :)

    SvarSlet