tirsdag den 25. august 2009

Massage


Kommunen indførte sidste år en sundhedsordning, der giver ansatte adgang til motion, fysioterapi, massage og sundhedstjek.

Jeg ringede i går og fik tid til massage i dag. Massøren var fysioterapeut og selvom han ikke mente massage ville hjælpe ud fra de informationer jeg kom med, synes han ikke det kunne skade – i hvert fald skulle jeg lige sige til, hvis det virkede mærkeligt.

Jeg synes bare det var rart – mere af det, tak :)

Jeg har dog stadig ondt i nakken, og han foreslog at få en behandlingstid, for det kunne godt lyde som et problem med nakkehvivlerne – æv.

Jeg må hellere få en ny tid!

Efter endt massage, undrer jeg mig over om han har ramt et eller andet punkt, der fremmer svedproduktionen, måske noget med at komme af med affaldsstoffer. I hvert fald sidder jeg nu helt stille, mens svenden driver af mig.

Godt der er god tid til jeg skal videre på arbejde, mon ikke jeg kan nå at svede færdig, vaske mig lidt og finde noget tørt tøj, inden jeg tager afsted….

4 kommentarer:

 1. Jov, det er noget med affaldsstoffer. Ganske almindeligt efter massage. Husk også at drikke meget. Træthed og lidt svimmelhed er også normalt.
  Du må heller lige få undersøgt den nakke...

  SvarSlet
 2. Vi har også en massageordning på jobbet - hver 14. dag i 15 minutter. Men det er der jo ikke ret meget forslaw i.
  Jeg håber, du får tjekket din nakke - måske en kiropraktor, kan hjælpe dig?

  SvarSlet
 3. Altså jeg har også svedt den stille slags i dag. Forresten også i går, og jeg tror det er vejret. Det er helt vildt som jeg sidder helt helt stille og alligevel er jeg våd som klud i nakkehårene og på resten af kroppen.

  Ufff :-)

  Håber at du får bugt med smerterne og ha nu en dejlig aften ik..

  Knus Henriette

  SvarSlet
 4. Losarinas mor, jeg har drukket og sveden stoppede heldigvis. Jeg satser på at få fat i min læge i morgen, for har skal helt klart undersøges.

  Madame, jeg fik også kun 15 minutter, jeg havde håbet på lidt mere. Jo - nakken skal der tjekkes op på.

  Henriette, her er der også ind imellem som i en sauna. Aftenen er brugt til informationer om Ældstebarnets skolegang. dejligt er jeg ikke sikker på jeg vil kalde det, men omvendt ville jeg heller ikke undvære :)

  SvarSlet