torsdag den 27. august 2009

Date ved søerne


VLUU L210 / Samsung L210

Til tider snakker vi om at huske os selv og kærligheden og tosomheden. Huske at være kærester.

Måske er vi også ved at huske at gøre noget ved det.

Anders inviterede og vi tog til byen. Emilie har været hos mormor og spise, mens Ungersvenden dukkede op i Caféen og bestemt ikke havde tænkt sig at tage hjem, da jeg havde fri.

Vi drog mod Estate, hvor Anders fik kaffe og havde drømt om brownies. De sidste var udsolgt, så vi nøjedes med det stykke chokolade der følger med, mens vi sad bag Planetariet med udsigt over søerne.

Da kaffen og den gode juice var drukket gik vi videre mod toget. Det var svært at overtale Anders til en rundtur i hans barndoms kvarter bag Hovedbanen på det gamle Vesterbro.

Den gamle ejendom de dengang beboede er restaureret og tilbage i fordums pragt. Løverne og savannen, der dengang for mange år siden blev malet i portindgangen, fik vi et kig til, da porten blev låst op. En forundret Anders blev helt glad over at kunstværket han var med til at lave for over femten år siden stadig eksisterer.

bytur

staden

Turen gik videre med Metro mod Christianshavn, forbi Frelserkirkens spir mod Bådsmandsstræde, hvor vi dryssede en tur rundt, inden turen igen gik mod Metro, tog og bus.

På Prinsessegade lige ud for kirken stod et gammelt rugbrød, helt autentisk med alle de originale finesser. Et sjældent syn, vi kiggede en ekstra gang på.

Tilbage efter et par dejlige timer,  blev vi enige om, at vi skal huske os lidt oftere :)

VLUU L210 / Samsung L210

4 kommentarer:

 1. Velkommen til mit 'hood :-). En anden gang sku'I lige smutte ned i Sandwich i starten af Skt. Annægade. Køb deres superburgere - byens bedste -gå bagefter ind til Turban Olsen og køb en lille øl - kiosken ved siden af Wilders - og til sidst så sæt jerned ved kanalen. I kan også vende jer rundt og gå over til Udenrigsministeriet eller Gammel Dok. Herfra er der direkte kik til havnen og havet. God fornøjelse!

  SvarSlet
 2. Tak Susling, hvis vi husker det, må det prøves engang :)

  SvarSlet
 3. Åh sikke en dejlig beretning. Det er nemlig så vigtigt at huske at være kærester i den travle hverdag. Det kan godt være svært. :-)

  Der er iøvrigt så meget at kigge på i vores gamle hovedstad, og det er jo desværre sjælent at vi leger turister herhjemme.

  SvarSlet
 4. Det er nemlig rigtigt Henriette. Alt for ofte glemmer vi at se de smukke ting i vores egne omgivelser.
  Jeg begyndte engang at kigge opad, når jeg var i byen. Der er så mange fantastiske steder :)

  SvarSlet