mandag den 17. august 2009

Teknologiens vidunderlige fremfærd


For et par dage siden, fik jeg ved selvsyn et indblik i hvordan teknologien bare hamrer derudaf med temmlig mange kilometer i timen. Et enkelt blink og alting er uhjælpeligt forældet.

For mange år siden, jeg har slet ikke lyst til at regne på hvor mange – men det var før jeg fik børn! – købte min daværende kæreste (senere ungernes far) og jeg et lækkert anlæg. Det virker stadig, uden problemer, selvom der helt sikkert er kommet nyt til, er det ikke anlægget det handler om lige nu.

Men højtalere!

I første omgang fik vi et sæt kæmpe store gamle fornuftige B&O højtalere. Ud over at de fyldte, har jeg intet ondt at sige om dem.

For omkring 10 år siden, kom ungernes far hjem med et sæt bittesmå højtalere og en kæmpe subwoofer. Jeg har ikke meget forstand på højtalere og den slags teknik, men lige de her højtalere (jeg også har glemt hvad hed) skulle have været noget af det bedste på markedet - dengang.

billig teknologi!

For flere måneder siden, gik det op for os at de kunne ikke mere. Bassen var gået, den ene højtaler sagde ikke noget osv osv osv….

Bedsteveninden fandt nogle gamle billige endnu mindre højtalere i kælderen, sidst hun ryddede op, og da vi lige stod og manglede og de sikkert var bedre end ingenting fik jeg dem med hjem.

Anders kviede sig lidt ved at sætte dem til, for selvom de lækre gamle, vi havde, ikke rigtig duede, var de nye alligevel lidt for billige – troede han!

Endelig skiftede han – og så er det, det viser sig, at de nye billige er meget, meget bedre end de superlækre mindst 10 år gamle højtalere.

- Det må være fremskridt, der vil noget!

:)

4 kommentarer:

 1. Sååå smååå!!
  Jeg er ejer af to oldgamle skrumler :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare fine, jeg er så heldig at have to kæmpemæssige skrumler i stuen fordi Bassen har kastet sin kærlighed på dem. Ak ja... Men fair nok, de lyder dæleme også godt ;o) Hvad man ikke gør for at bevare husfreden ;o)

  SvarSlet
 3. Tja vi har også stadig to halv store højtalere hængende i stuen :-)

  Og hvor er din trøje smuk incl. modellen :-)

  SvarSlet
 4. Losarinas Mor, vi har en meget lille stue, så det er ret lækkert de er så små :)

  Puttenings, jeres store skrumler lyder helt sikkert meget bedre end vores :)

  Lene, bare de kan spille er alt vel helt i orden :) Og 1000 tak :)

  SvarSlet