tirsdag den 18. august 2009

Småtterier


Det er tirsdag og tirsdag betyder sene åbnings- og arbejdstider. Måske bliver der tid til lidt strik. Måske ikke, for opvaskemaskinen er muligvis værre ramt end først antaget. Opvaskemaskinemanden kommer forbi igen i dag, formentlig med en dom, vi ikke bryder os om.

Det viste sig at vi i løbet af sommerferien fik ny vandhane, hvilket vi er meget glade for, men nogen glemte at lukke op for vandet til maskinen. Da vi forsøgte at vaske, fik den ingen vand med en mulig sammensmeltning af de vitale organer til følge.

Vi har før snakket om at den har holdt godt. 7 år som institutionsmaskine må siges at være godt gået. Desværre kan det godt gå hen og blive det helt forkerte tidspunkt, den står af. Nogen glæde over at skulle konfrontere chefen med netop det problem ser jeg ikke – det kunne godt give lidt ekstra grå hår til en økonomi, der ikke altid er nem at have med at gøre.

småting

Men strikketøj må der med, så det blev et par sokker. Garnet købte jeg i Oslo for lang tid siden og mens farveforløbet i det opvundne nøgle ser helt fantastisk ud, er jeg lidt skuffet over det strikkede resultat. Farverne skifter lidt for ofte, og det bliver lidt for stribet.

Jeg kan rigtig godt lide flerfarvet garn, det er bare ikke altid resultatet matcher mine forestillinger.

Jeg strikker videre med en viden om at uanset hvordan de ender med at se ud, vil de varme mig godt til vinter.

En vinter der rykker tættere på med den dystre susen, der lyder lige udenfor mine vinduer og kryber ind af altandøren, der stadig ikke kan lukkes helt og nu efter snart en måned, stadig ikke er repareret…. Øv :(

Men nu skal jeg videre, der mangler morgenmad og hvis ikke jeg henter, inden jeg tager på arbejde, mangler der nok også i morgen!

2 kommentarer:

  1. Strømpestrikning er nu hyggeligt. Og jeg kender skuffelsen ved det fine flerfarvet garn - der ikke er lige som man troede .
    Øv med maskinen, men I skal jo ha en ny !

    SvarSlet
  2. Losarinas mor, jeg kan blive så skuffet :)

    SvarSlet