fredag den 7. august 2009

Farveforvirring


Sammen med et par puder eller tæpper er gulvet på altanen det bedste sted at opholde sig, når her er rigtig varmt, så det gjorde jeg.

Helt nede, på ryggen med bog og udsigt til en uspoleret blå himmel, lå jeg skærmet for solen og læste indtil det blev for koldt og jeg sidste gang kravlede ind ad viinduet. Sidste gang, for hold da op hvor har jeg været mange gange frem og tilbage – glemte puder, vand, kamera eller hvad det nu lige var eller de gange jeg måtte ind og i kældren og se til vasketøj og filtning.

90 grader – det var hvad der skulle til, taskerne er blevet bløde og filtede og noget mindre, end fra start af. Desværre smittede den ene af farverne af  - så nu har jeg et håndklæde og et viskestykke, der før var hvide - nu er de hyggeligt lyseblå.

Den hvide taske, Tøsebarnet havde fundet farver til, er ikke længere hvid, men gråblå og det ser fint ud.

Eneste minus er de to håndklæder der før var kedelig gule, nu er endnu mere kedelige og grågrumset gullige. På den anden side er det ikke håndklæder jeg nogensinde har holdt særlig meget af. Jeg fik dem brugt for et par år siden, og da de virker fint og er bløde, har jeg dem endnu. Og selvom de nu har skiftet farve er de stadig bløde. Jeg har tidligere prøvet at udnævne dem til de håndklæder ungerne må tage med til gymnastik eller svøming, de forsvinder nemlig nogengange … det kan være jeg skal prøve igen!

Dahliaen derimod er stadig fint farvet og foldet smukt ud.

Jeg elsker at se på de smukke farver og blomster på min altan. For ikke længe siden fandt jeg nogle gamle billeder, hvor altanen var helt bar – hvor var den kedelig!

Nu kan jeg næsten ikke få blomster nok, det er kun pladsen der bestemmer og så skal der alligevel lige være plads til lidt mere :)

dahlia

2 kommentarer:

  1. Dine Dahilaer er så smukke og der må være så rart på din frodige altan.
    Glæder mig til at se de helt færdige tasker :-)

    SvarSlet
  2. 1000 tak Losarinas Mor, jeg tror ikke jeg bliver træt af at kigge på dem :)
    Taskerne er lagt lidt væk, i dag venter oprydning i den helt store stil... vi skal bare lige tage os sammen :)

    SvarSlet