onsdag den 14. september 2022

Trampolinhop

 

Det der med at have Oscar overnattende fra tirsdag til onsdag, når onsdag ikke er en dag med tidlige møder, kan gå hen og blive en rigtig god ide. 

  

I går var en af de dage, og fordi jeg havde tidligere fri end normalt, kunne jeg hente tidligt og køre en tur forbi Byggeren. 

Jeg forestillede mig at Oscar ville synes det var spændende at se kaniner, men han skulle ikke se nogen kaniner. Så forsøgte jeg med trampolinen. Sagde at hvis ikke Byggerens egne børn ikke hoppede på den, kunne det være han kunne få en tur. Den købte han på stedet, han ville gerne hoppe på trampolin. 

Altså gik vi direkte til trampolinen - næsten. Vi sagde lige hej til Anja først og kiggede på både høns og undulater undervejs. Ved trampolinen var der kø. Reglen er at man får toethalvt minut hver, og vi ventede hen mod et kvarter før Oscar kunne få toethalvt minut. 

Jeg er fuld af beundring over hvor god han var til at vente.

  

Nogle af Byggerbørnene var ret gode til det med trampolinen, der blev lavet saltoer og flikflak og alt muligt andet, der så godt ud. Oscar mente han var bedre og han kunne lave højere saltoer end børnene. 

At virkeligheden var en anden, er ligemeget. 

Han fik sin tur, hoppede løs og vi gik videre. 

Pigerne tog tid. Præcis toethalvt minut. 

Senere gad han godt kigge på kaniner. 


2 kommentarer:

  1. Det ser ud som om Byggeren er flyttet fra Rødovrevej?! Der havde jeg ellers mange gode aftener efter lukketid med mine kammerater fra kvarteret.😉

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej, Rødovre har tre byggelegepladser - Rønneholm ved Rødovrevej, Broparken ved Slotsherrensvej og Rødovre Byggelegeplads bag Espelunden. Det her er den sidste, de er stadig alle tre, hvor de altid har været :)

      Slet