mandag den 29. april 2013

Kalenderen er fyldt


Mandag er fyldt med planer.


Ved søen - april 2013


Vi skal tale handleplan. Vi har talt, vi har snakket, vi har noteret og jeg har formuleret. Sidste punkt mangler. Mens det foregående væltede ud af fingrene og ned i tastaturet, har det sidste sidste punkt trukket tænder ud. Jeg føler mig blank. Fuldstændig gået i sort.

For alligevel at komme med noget gav jeg mig selv en opgave. Et kvarter. Skriv, lad være med at tænke. Bare skriv. Tiden passede. Da det afsatte kvarter var gået, kunne jeg ikke vride flere ord ud af notater og hjernevindinger.

Jeg gemte. Sendte. Lod være med at læse.


Ved søen - april 2013


Det er næsten spændende hvad jeg egentlig skrev. Jeg forventer noget rod. Noget fablen rundt i det samme. Genfortællinger og måske endda noget genialt mellem hinanden.

Forhåbentlig noget vi kan arbejde videre med.

Det er lige før det er en sjov måde at arbejde på.


Ved søen - april 2013


Senere følger børn. Forhåbentlig mange. Og bolsjefremstilling. Jeg gider egentlig ikke. Men det gider børnene. Og hvor mange mandage er der lige frem til sommerfreien. Det er vist ikke mange. Bilder jeg mig ind. Og besluttede i fredags at finde sukkermassen frem.

Inden mørket kommer på banen, og jeg i aften kan smide mig i sofaen har eftermiddagen og den tidlige aften også planer. Veninder. Snak. Problemknusning og sikkert også en hel del grin.

Mandag kom bare an!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar