søndag den 28. april 2013

Dagens buffet


Søndagsbrunch


Søndagsbrunch


Søndagsbrunch


Søndagsbrunch


Vi har spist. Endnu engang blev vi alle mætte. Endnu engang glæder jeg mig over indførelsen af søndagsbrunch. Og endnu engang er det skønt at have lidt af hvert og nok til at alle kan få lige det, de vil have.

Endnu engang er det også skønt at være fælles om projektet.

Emilie marinerede kylling, og sammen blev vi enige om at hælde det hele i den store af de små stentøjsgryder med låg og ind i ovnen. Efter halvanden time på hundredeogtres grader smagte det vidunderligt og nærmest faldt fra hinanden.

Det var også Emilie der halverede tomater, satte dem på et fad, hældte krydderolie, muscovadosukker og salt over inden de fik lov at komme med ind i ovnen den sidste times tid.

Hun sørgede også for at dække bord, og bad i den forbindelse om et hurtigt kursus inden for foldning af servietter til vifteform. Fint så det ud, og vifteformet servietfoldning er helt sikkert et godt punkt at kunne skrive på cv'et.

Anders stegte pølser, stegte bacon, bagte champignoner og vendte asparges i alt det gode. Mens han holdt øje med et lille stykke brød gratineret med ost.

Jeg sørgede ikke for meget. Fandt hvad vi havde af grønt, skar fint og blandende en salat. Spidskål, fennikel, agurk, sukkerærter, fileter af en hel appelsin og små halverede kugler frisk mozerella. Jeg dryppede med appelsinsaften og flagesalt.


Nu er vi klar til at pakke os sammen og opleve solen i det fri.

6 kommentarer:

 1. Mmmmm altså, søndag hjemme hos jer ser slet ikke dårligt ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er bestemt tilfreds Annemette :)

   Slet
 2. I kunne altså fint åbne en lille søndags-brunch-cafe. Evt. på græsplænen? Det ser umådeligt lækkert ud....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kunne være sjovt Christunte :D

   Slet
 3. Mums hvor ser det lækker ud. Mine tænder løber i den grad i vand. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Catarina, det har vist sig at være en rigtig god ide med den der søndagsbrunch :)

   Slet