søndag den 28. april 2013

Marcipan i flere varianter


Emilie har bagt kage og lavet fine marcipanroser.


I rødt og hvidt


Hun bagte i går. Foldede blomster i går. Pyntede for lidt siden.

Nu står kagen og venter, mens vi andre tuller rundt og forbereder dagens søndagsbrunch.

Hun er god - Emilie. Fra at spørge og spørge og spørge, er hun flyttet til at gøre selv. Ændre på opskrifter og bruge ingredienser efter viden og gode ideer.

Hun siger kagen smager godt. Hun smagte et lille stykke der faldt af. Jeg tror på hun har ret. Specielt fordi hun valgte en opskrift og ændrede der hvor hun synes ændringer var på sin plads.

Opskriften er Mette Blomsterbergs chokolademousse på safranbund. Emilie har holdt sig til bunden. Hun har undladt safran, for nok har vi det stående, men det var ikke det hun ville. Det vigtigste var marcipanen, der  også fylder godt indeni.

Ovenpå bunden har hun pyntet med flormelis, røde roser og små fine blomster hun selv har lavet.

Mon ikke snart der er mad...

6 kommentarer:

  1. Hold da op den er flot og jeg er sikker på at den smager ligeså skønt som den ser ud ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er i hvert fald forsvundet Annemette :)

      Den var rigtig god.

      Slet
  2. hold da op den ser lækker ud og er pyntet så flot!! En utrolig dygtig og interesseret datter du har, skønt.
    god mandag :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Nola, den var også rigtig lækker, og hun det er vildt som hun udvikler sig i et køkken :)

      Slet
  3. Wauw hvor er den bare flot. :-) un er da en rigtig lille konditor. :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Catarina, hun er i hvert fald glad for at bage kage :)

      Slet