Sidste søndag lavede jeg brunch. I dag gjorde vi det igen.
Sidste søndag var det med æg og bacon, friskbagte boller, frugt og et sødt punktum. I dag var det knap så traditionelt.
Det sidste kunne vi godt blive forfaldne til.
Har vi besluttet.
Noget let, nemt, lækkert. Sen morgenmad. Måske endda sen frokost. Klokken nåede i hvert fald at passere middag, før vi var sultne og stod i køkkenet.
Frittata med masser af grønt og gedeost. Krydrede grove pandekager med champignon-tomatfyld og en kalvekotelet. Ikke noget sødt i dag. Men nok til at vi ikke skulle lave mere resten af dagen.
Jeg er frisk på at gentage næste søndag.
Det ser virkelig laekkert ud :-) God tradition :-)
SvarSletAnnemette, nu er spørgsmålet hvor traditionsbundne vi kan blive :)
SletUmm, elsker en dejlig brunch, når der er tid til at nyde den. :-)
SvarSletDet gør jeg også, Catarina :)
Slet