søndag den 28. april 2013

Overspring


Vi gik ned til søen. Der var skønt. Alting vokser og gror, knopper skyder frem, blomster lukker op, og et svanepar har slået sig ned og er begyndt at bygge rede.


Emilie, ved søen, april 2013


Eller. Det tror jeg da nok. Jeg synes at erindre noget om, at svaner bygger afsindig grimme reder, og hvis det - den jeg tror er hunsvanen - var i gang med er redebyggeri, så kan jeg godt forstå hvis den ender meget grim.

Den anden svane - den jeg går ud fra er hannen - padlede rundt i søen og så ikke ud som om den havde tænkt sig at deltage i arbejet. Hunnen kunne ellers godt trænge til lidt handyhjælp.

Nu er vi hjemme igen, og den sidste halve time - mindst - har jeg godt nok siddet ved computeren, hvor jeg egentlig har arbejde der kalder, men det er ikke arbejde jeg har rodet med. Mere noget med bloglæsning, billedkigning, Ravelry og andet der kun kan gå under betegnelsen overspring.

Jeg har dog flyttet computeren. Så den nu ikke længere står lige der, hvor solen skinner midt i skærmen. Det er ellers også en fantastisk undskyldning for at lave noget fornuftigt, der involverer tastaturet og skærmen.

Nå!! Sæt i gang

2 kommentarer:

 1. Jeg elsker at følge med i alt det der sker udenfor her i foråret. Det er så dejligt livsbekræftende.

  Skønt billede af Emilie. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Catarina, nogen gange synes jeg det kan være svært at se på den lille skærm i sollys om billederne overhovedet bliver til noget. Det gjorde det denne gang :)

   Slet