søndag den 10. januar 2010

Hyggeweekend


aftenhygge

Weekenden lakker mod enden. Det har været dage præget af lyst og langsommelighed.

Ungersvenden tog allerede fredag med tre kammerater mod Skive og den enes farforældre. En weekend med computer, Playstation og Wii de har nydt så meget at planer om endnu en tur i vinterferien allerede er på vej. De var med bus og færge. En tur der i dag blev udviddet en smule, for færgeturen måtte omlægges på grund af vejret og en kraftig vind, der ikke bragte de bedste forhold for sarte maver.

Vel hjemme løb ordene af sig selv om både dette og hint. Nu er han krøbet samme i sofaen med fjernsynet tændt og et noget sløret blik. Sådan en tur tærrer på krafterne, selv hos ungdommen, der ellers skulle have nok.

Vi andre har været hjemme, der er blevet strikket, spillet spil og hængt foran computeren. En enkelt tur udenfor har vi været både lørdag og søndag og timer helt alene hjemme har der også været, for Emilie flyttede ind i svømmehallen både i dag og i går, hvilket også kan mærkes i forhold til træthed hen ad aftenen.

En weekend lige efter mit hovede. I morgen venter endnu en uge og jeg er klar :)

6 kommentarer:

  1. En weekend , hvor batterierne er blevet fyldte :-)

    SvarSlet
  2. Tror at vi er mange, der har hygget denne weekend. Vejret har også indbudt til det. Har sendt dig en mail forleden, har du fået den?
    Mange hilsener fra Laura :-)

    SvarSlet
  3. Lyder lidt som vores weekend. Herligt med sådan nogle pusterum ovenpå juletravlheden.
    KH Frau Putz

    SvarSlet
  4. Sikke en skøn weekend.
    KH Mette

    SvarSlet
  5. Losarinas mor, lige præcis :)


    Laura jeg har fået din mail. Undskyld, jeg skulle selvfølgelig have svaret. Jeg ville lige vende den med de andre og så vende tilbage :)


    Frau Putz, jeg tror også det er vigtigt med sådan nogle frirum ind imellem :)

    SvarSlet