onsdag den 27. januar 2010

Jeg fryser


januar 2010

I nat har det drysset, lige nok til at de skrå vinduer har fået et fint lag af uigennemsigtighed og sporene på altanen er dækket igen.

Jeg har ikke fået nok af vinteren, jeg synes stadig det fine hvide nyfaldne er fantastisk og gør noget helt specielt ved landskabet. Jeg har lange uldne strømper, sokker og varme sweaters.

Alt i alt er alting i fineste orden. Altså lige bortset fra, at jeg fryser. Her er nemlig rigtig koldt, specielt i formiddagstimerne, når nattens kulde stadig hænger i luften og jeg er alene hjemme til at varme op.

For nogen tid siden luftede Anders ud i radiatorene, for kun halvdelen af den store varmekilde i stuen viste tegn på samarbejde. Her til morgen var her ekstra koldt, og selvom den store varmede alt hvad den kunne, var den iskold.

I flere minutter stod luften, før det varme vand nåede hele vejen igennem. Lejlighedens øvrige radiatorer kan jeg ikke selv løsne, men mon ikke aftenen skal bruges på afluftning, rundt om. Og så ellers sætte lid til at nu er alle luftbobler forsvundet.

Jeg fryser stadig, har fundet ekstra lag frem og måske det er på tide at motionere strygejernet – bunken vokser og lige netop den beskæftigelse er en god varmekilde.

Onsdag er ugen korte dag – jeg glæder mig til en aften sammen hjemme – forhåbentlig med varme :)

3 kommentarer:

 1. Brr, så er det altså koldt, når ens radiatorer ikke vil det sammen som man vil. Jeg håber det løser sig, men så er det jo også godt, at du strikker så mange lune sokker :)

  God onsdag!

  SvarSlet
 2. Si seulement nous avions le courage des oiseaux
  Qui chantent dans le vent glace

  SvarSlet
 3. Mette b, der er heldigvis varme på nu, og så kan det være jeg skal forrest i køen til at få sokker næste gang et par kommer på pindene :)

  SvarSlet