mandag den 4. januar 2010

En dejlig dag


legepladsen i sne

Da først jeg dukkede op til overfladen igen og fik vasket håret vinkede en dejlig dag forude.

Udenfor havde himlen igen sat ind med store bløde hvide fnug, der dansede mod min rude i timen inden jeg skulle ud ad døren. Arbejdsdagen bød på tre timers arbejde og gensyn med glade unger, der alle havde gode oplevelser at dele. Velvillighed fra forsikringer betyder nyt sikringsskab til en noget anden pris end dengang det første var nyt og endelig en snak om retfærdighed, der måske nok griber dybere i min pung, hvis jeg skal bestemme.

Emilie er inviteret til fødselsdag på onsdag og en gave skulle findes. I første omgang styrede hun mod glimmer, sten og smykker inden stilen blev lagt om, og vi hos boghandleren fandt lige netop den manglede viden om de nordiske guder veninden har talt om.

Hjemme lavede Emilie en fantastisk lasagne – næsten uden hjælp og inden den var færdig kom Anders’  mor forbi. Hun rydder op og ud. Var faldet over den store kniv Anders lod ligge, da han flyttede ind hos mig og flyvemaskinen af lego, jeg ikke kunne dy mig for at købe, dengang forholdet stadig var nyt.

“Ældre damer bliver ikke  stoppet, eller får gennemrodet deres tasker” sagde hun, inden hun tog hjemmefra og med 31 cm skær, var det godt at profetien gik i opfyldelse.

En hyggelig aften med snak og grin og udveksling af erfaringer er slut. Mit hoved begynder at værke og, jeg mærke der ikke er lang tid til jeg kryber til køjs igen.

2 kommentarer: