torsdag den 11. maj 2023

Oscar på en torsdag

 

Jeg hentede Oscar i børnehaven på vej hjem. Han synes det var snyd at vi ikke skulle i Centret og bruge lang tid på at komme hjem, men endte med at finde sig i at vi havde lidt travlt.

Oscars mor fyldte nemlig år i dag, og det skulle selvfølgelig fejres. Helt som vi plejer, helt nede på jorden og med god mad og hyggeligt selskab.

 

 

Amalie havde været på farten hele dagen, sammen med sin mor, og kom lige i rette tid til maden. Daniel kom direkte fra arbejde, hvor han havde haft en lidt større rolle end normalt, da chefen ikke var til stede.

Vi andre nåede at lege, mens maden, vi havde forberedt på forhånd, stod i ovnen.

Jeg havde ryddet op i legetøjet, alting stod lidt anderledes og pludselig blev Plus-Plusserne og tegnetavlen meget spændende. 

I dag var der slanger på programmet. Emilie og Oscar startede med at bygge slanger af alle Plus-Plusserne, Både en morslange og en babyslange og endelig en meget lang slange.

 


 

Dernæst skulle der tegnes slanger på tegnetavlen. Det blev senere til tusindben. Jeg tegnede en slange, der havde spist en elefant og fandt Den lille prins på hylden, for at vise ham elefanten indeni. Der var ikke meget begejstring, men bogen var sjov at bladre i. Han var mere interesseret i kvælerslangen, der var ved at spise et lille dyr. 

Det blev egentlig ikke senere end normalt, men det var et meget træt barn, der skulle med sine forældre hjem, for a blive hentet i morgen af mormor, der skal have ham med til Jylland og morbror.

Vi blev enige om at ses igen på tirsdag.

 

 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar