søndag den 14. maj 2023

Ferietanker

 

Vi havde en plan. Vi skulle for en gangs skyld være i god tid. Men planer er til for at ændres. 

 

 

Der skete nemlig det, at Anders fik arbejde. Og at firmaet holder lukket med tvungen ferie i de to uger, der ligger lige efter min ferie. 

Anders' chef var lydhør,  min chef var lydhør. Men i sidste ende ligger min ferie fast, vi kan ikke lave om, og i sidste ende har firmaet lukket og fem uger er maget lang tid at holde ferie, når man lige er startet arbejde. 

Det betyder at vi ender med at have en uge sammen. 

 

 

Dengang for længe siden, inden Verden gik af lave og alle skulle blive hjemme, havde vi en plan om, at vi skulle til München. Vi skulle med tog, gøre holdt i Hamborg på vej ud og i Berlin på vej hjem - for der er lang vej til München i tog, og vi har besluttet af princip ikke at flyve, hvis vi kan undgå det. 

Vi kom aldrig til München, Verden lukkede ned, vi blev i Danmark, men nu skulle det være. Vi skulle bruge mindst to uger. 

Vi gør det næste år. Næste år er jeg enig med min chef om at jeg skal have ferie i de to uger Anders er tvungen - sammen med en uge mere i den ene eller den anden ende. Som han sagde; med en medarbejder mere, bliver det lettere at planlægge, så jeg kan få ferie samtidig med Anders.

Så nu har vi en uge. Sammen. Og hver to uger alene. 

Vi vil stadig til Tyskland. Vi tager den lille tur. Et par dage i Hamborg, lidt flere dage i Berlin og hjem igen. Jagten på overnatning er gået ind. Senere kommer togbilletterne. 

 

 

Med den anderledes opbygning af ferien, blev det pludselig muligt at tage væk alene. En lille uge, fem overnatninger et eller andet sted, uden at skulle stå til regnskab for andre end sig selv. Det blev pludselig svært tillokkende for os begge. 

Nu er spørgsmålet, hvor vi skal hen. 

Jeg vil gerne besøge Birthe Ps butik i Brædstrup. Jeg har aldrig været på Himmelbjerget eller sejlet med Hjejlen. Jeg vil også gerne i den Gamle by i Aarhus og jeg har et gavekort til Yarnfreak. Der er mange muligheder.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar