mandag den 29. juli 2013

Skønne timer


Frøens krop er færdig. Jeg synes mest den ligner en cykelsadel, mens Anders mere er til raketter - noget med ild i den ene ende og høj fart...


frø1

frø2


Dagen gik med arbejde. Det er altid skønt at gense kolleger efter en ferie. Det er også skønt at have tid til snak. Vi havde masser af tid, næsten så meget at det blev (kun næsten) kedeligt. Den begrænsede børnemængde krævede ikke meget hjælp.

Vi har planlagt tur til Frilandsmuseet på torsdag. Sammen med resten af SFO'en. For det er immervæk sjovere at være af sted med femten børn i stedet for tre.

Desværre bragte dagen også dårlige nyheder. Skuret der rummede SFO'ens og Skolens to Christiniacykler - en med motor og en uden - er i løbet af weekenden brudt op. Cyklerne er væk, tilbage lå hjelmene.

4 kommentarer:

 1. Jeg er så spændt på den frø, kan ikke regne den endelige udgave ud :-)
  Øv at tyveri skal ødelægge første dag efter ferien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, hvis det hjælper det mindste er bagenden af "cykelsadlen" også bagenden af frøen. Jeg har lavet et enkelt ben. De tager lang tid, så det tager nok nogle dage endnu før den er færdig :)

   Slet
 2. Æv, med indbrud ! Kan godt huske , at man altid var en anelse nervøs for at vende tilbage efter ferie, ja, i mine børns skole, bare weekend- for hvad var mon stjålet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri, det er ellers heldigvis længe siden vi sidst oplevede indbrud. Og i fredags var alt som det skulle være :(

   Slet