onsdag den 30. november 2022

Tirsdagsmagi

 

Tirsdag er en af de dage, der starter tidligt, ender sent og er fyldt med alt mulig godt fra ende til anden. 

 


 

Tidligt op, tidligt af sted. Håndværk og design. I dag syede vi. Nogen i papir på symaskinerne, andre med broderitråd og tungen lige i munden. Eller det med tungen gladt dem alle. Det er så fedt at se de elever, der oplever at de kan noget, som de aldrig havde forestillet sig at kunne, eller se elever fordybe sig i lang tid ad gangen. 

Pausen inden bålet er som regel fyldt med alt det, der skal nåes inden vi kan gå ud. I dag var der plads til et hurtigt møde, og en vigtig snak med kolleger. Til gengæld er frokost sjældent en ting om tirsdagen.

Det er koldt ude, vi allierer os med varmt tøj, aflagte frakker og andet, der kun bliver brugt til bål. I dag lavede vi pandekager, og mens jeg pakkede, nåede Louise at skrive hjem til et par forældre og Berit sørgede for dejen. 

Ilden var varm, børnene glade, og i en pause i bagningen blev der mulighed for en pandekage til mig, og dermed var frokosten alligevel reddet.

 

 

Da bålet var slukket, alting ryddet op, båltøjet lagt væk og dagen gået, kørte jeg om børnehaven og hentede Oscar. Han ville gerne med, og var klar til leg, og viden om at skulle med far hjem og sove hjemme. Næste uge bliver han her og overnatter.

Efter leg, sjov og et træt blik, pakkede far og søn sammen og kørte hjem. 

Tirsdage er skønne dage. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar