søndag den 6. november 2022

Edderkopper

 

Det er lidt over en  uge siden vi holdt Halloween i Klubben. Jeg fandt den gamle gennemprøvede  udklædning frem og overvejede om jeg kunne gøre noget hurtigt, så det blev lidt nyt. 

 

 

Edderkopper i håret tænkte jeg og kørte omkring Centret på vej mod Klubben. Jeg fandt både edderkopper, små græskar og hårnåle. Jeg tænkte at med limpistolen som værktøj, var der mulighed for nyt pynt i håret.

Det virkede, ungerne synes jeg var fin, selvom en af drengene, der kom og spurgte om ikke der skulle være en pris for bedste hår, alligevel ikke mente at mit hår burde vinde. Det synes jeg ellers. 

Det med håret er fra sidste år, hvor flere af børnene mødte op med hår, der tydeligvis havde taget timer at sætte, og vi på stedet besluttede at uddele en pris for det flotteste hår. Det gjorde vi ikke i år. Nogle ting skal ikke gentages. 

 


 

Hvad vi gentog er den gennemprøvede gamle leg med at stikke fingrene i det klammeste vi kan finde på - noget med kogt pasta, rester fra middagen og en bunke plastikedderkopper, der skulle findes og tages med tilbage til eget hold. Vi gør det som en stafet og det er så fedt år efter år, at se børn overvinde egne grænser ikke bare en men flere gange.  

De er så seje. Og dem alligevel ikke kan, står klar til at heppe, hjælpe og spejde efter krybet, når der bliver rodet rundt i gryden med heksebryg. 

 

 

De er alle enige om at legen er en del af Klubbens Halloweenfest.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar