onsdag den 23. november 2022

Tirsdagshygge

 

Jeg småskranter for øjeblikket. Jeg føler mig egentlig ikke syg, men de virus der er i omløb for øjeblikket er langvarige og svære at  skille sig af med. 

 

 

Jeg endte med at aftale med min leder at jeg bliver hjemme et par dage, og gik omkring lægen til åben konsultation i morges. Jeg endte hos en en sygeplejerske, der hensatte mig til en oplevelse af ikke at blive hørt, ikke at blive taget alvorligt og at blive talt ned til. 

Jeg håber hun havde en dårlig dag, men jeg har ikke lyst til at møde hende igen. 

 


Heldigvis fik jeg også taget en blodprøve - bare for en sikkerhed skyld. Jeg vidste det godt, men nogen gange er det rart at være sikker: Det er virus, jeg skal selv bekæmpe det. Og det er blevet meget bedre. Jeg er bare stadig ikke rigtig rask.

Et par dage hjemme gør forhåbentlig en forskel. Jeg er bare ikke sikker. Jeg synes ikke jeg mærker den store ændring, og sidder tilbage med en følelse af at pjække. 

Jeg har aftalt at blive hjemme i morgen med, og vende tilbage torsdag og fredag, der begge er korte dage. Det betyder også at jeg kan deltage i det AMR-arrangement torsdag formiddag om psykisk arbejdsmiljø hos BUPL, som jeg tænker kan være ret spændende. 

Og for at komme lidt af den dårlige samvittighed over at blive hjemme til livs, bruger jeg noget af tiden på  at få månedens nyhedsbrev, som jeg ikke har kunne finde tid til, færdigt. Det kan nemlig snildt ske i hjørnet af sofaen med varm the inden for rækkevidde, siddende under et tæppe. 

 

 

Som et lys i mørket kom Daniel og Oscar på besøg. Egentlig skulle han have overnattet, men vi blev enige om at det var bedre at bruge et par timer, og tage hjem igen. 

Vi brugte en del tid på at lave kaffe af pastaskruer - de tørre skruer er fantastiske at lege med - spise kage (af træ) og putte under et varmt sjal. Jeg tænkte at han måske synes det kunne være sjovt at hjælpe med at væve, men det havde ingen interesse.

Næste uge er en af de uger, hvor han ikke skal overnatte, fordi jeg skal tidligt op og af sted onsdag, men det viser sig att Emilie har fri, og gerne klarer det med at have god morgentid og at aflevere.

Altså ser vi frem til mere hygge næste uge.

 

 

 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar