onsdag den 23. november 2022

Englevinger

 

Jeg er ikke som de andre - på nogen områder er jeg bestemt noget for mig selv. Det kunne for eksempel være strømpestrik. 

 

 

Jeg vil udfordres, jeg vil have mønster der fylder og kræver hjernevindinger. Jeg anerkender at både glatstrikkede og stribede strømper kan være rigtig fine, de er bare  ikke mig, og jeg synes de er uendelig kedelige at strikke. 

Når Maja har valgt månedens strømper har jeg igen og igen tænkt at de var simple, de var enkle og mønstrene nemt memorerede. Alligevel kan jeg læse at andre synes mønstrene har været svære og komplicerede. 

Jeg gik ind i året med en plan om at strikke alle tolv strømper, og foreløbig har jeg strikket dem alle. Nogen har været rigtig fine, nogen har været spændende at strikke, nogen kunne jeg skabe mere udfordring i, og andre har været af den virkelig kedelige slags. Fælles for dem alle er, at jeg aldrig ville have valgt at strikke dem selv, og det er lidt hyggeligt. 

 

 

Denne måneds strømper hørte til de kedelige. Strikkemæssigt altså. Jeg ved ikke hvad det er - jeg strikker gerne flere tusinde glatstrikkede masker på en trøje, men når det kommer til strømper er det ikke godt nok til mig, Åbenbart.

Månedens strømper er fine - også selvom jeg synes de var kedelige at strikke. 

 

 

 


 

 

Design: Englevinger af Trillegarn.

 

Garn: Resterr af Wollmeise Twin i farven Gewitterhimmel sammen med et lilla minifed fra ByKillerich, der fulgte med et fed strømpegarn. 

Jeg brugte  67 gram af hovedfarven og 12 gram af den lilla. 


Pinde: 2,25 ChiaoGoo 80 cm rundpind. 


Størrrelse: Opskriften er onesize.



Bemærkninger: Jeg strikkede ribben drejet ret og forlængede den til 12 omgange. 

Jeg fulgte opskriften og da den indeholdt en Shadow Wrap Heel med videoforklaring og jeg endnu havde den hæl til gode, valgte jeg at følge forklaringen. 

Jeg er generelt ikke tilhænger af timeglashæle. Jeg synes ikke de sidder godt på foden. Men dels var jeg nysgerrig på al hypen om Shadow Wrap Hælen og havde på forhånd besluttet at give de færdige strømper væk. Modtageren er ligeglad med hæle og tager glad og gerne mod alle strømper jeg gider strikke. 

Jeg blev ikke mere imponeret af hælen. Det irriterede mig en smule at sammestrikningen ville lægge de sammenstrikkede masker forskelligt fra side til side, så jeg flyttede rundt på maskerne inden sammenstrik, for at sikre at siderne blev ens. 

Jeg fortsatte mønstret ud over foden. Det var det der med kedeligheden. At mønstret fortsætter gør dog alligevel en smule. 


Jeg har ikke flere billeder end de tre. Men der findes en Revelryprojektside






Ingen kommentarer:

Send en kommentar