mandag den 7. november 2022

Stranden ved Skælskør

 

Jeg kan godt lide weekender hjemmefra. At komme ud og opleve noget andet, at bo alene på et hotelværelse, bare for en enkelt overnatning og få nye input med hjem. 

 

 

Årets skolebestyrelseskonference bød på rigtig mange gode indlæg. Alle fra kommunens egne ansatte. 

Vi blev præsenteret for hvad en  skolebestyrelse egentlig kan og skal. Skal jeg være ærlig, var det første gang i de otte år jeg har siddet med, at den præsentation reelt gav mening. Selv efter otte år kan man blive klogere. Ikke at der var meget nyt, men lige det jeg manglede.  

Vi hørte om kommunens indsatsområder, om søvnprojektet på den ene skole, om forsøg med læringsrum på en anden skole og legede os gennem et par af de udfordringer Tek-X giver børnene. 

Det sidste betød at vi nu har underholdningen hjemme til julefrokosten. Vi har fået underholdning med hjem før, så nu er det en tradition. 

 

 

Der var afsat en smule tid til at tale i de enkelte bestyrelser, hvor vil vi hen og hvad er næste skridt og fredag aften gav tid til socialisering politikere og bestyrelsesmedlemmer imellem. 

Det havde været en lang dag, jeg havde mere brug for ensomhed end socialisering, og trak mig tilbage til eget værelse. Vores forholdsvis nye skoleleder fik derimod mange nye bekendtskaber - og det er vist ikke så ringe endda.

 

 

Hver eneste gang muligheden bød sig - før programmet startede, i frokostpausen eller en anden pause, gik turen mod stranden. Jeg nåede derned alene en enkelt gang, sammen med Jannie en anden og med lidt flere en sidste gang.

Der var koldt, vinden blæste, solen skinnede og havet glitrede indbydende. Mest var det godt at få en smule frisk luft og blive gennemblæst, mellem de lange - men spændende timer - i en stol. 

 




 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar