mandag den 11. juli 2022

Masker på en søndag - Uge 27

 

Ugen kort:

 • Sommerferien i Klubben fortsætter med færre børn end den første uge. Glade børn, der gerne tager på tur. 
 • Planen om en tur til Zoo blev omstødt da det viste sig Zoo-kortet ikke virker i sommerferien. En kanalrundfart blev redningen og flere blev en oplevelse rigere. Vi tog også i Vestbad, og jeg kom i tanke om hvorfor jeg ikke er særlig vild med vand og børn. Det er jo nærmest umuligt at se hvem der er hvem, når de er våde og under vand. 
 • Den grønne dame og jeg tog i Silvan efter skruer, rawplugs og spændeskiver og satte i løbet af ugen de sytten verdensmålsplancher op på A-gangen. Det ser godt ud med acrylplader  foran og med håb om udstillinger der kan få det hele lidt ned i børnehøjde bliver det fantastisk. 
 • Jeg kunne mærke de mange, mange huller der skulle bores med slagboret, i armene, da vi var færdige.
 • Oscar havde travlt med at bage kage og koge grøntsager.
 • Det blev ugen hvor Corona gjorde sit indtog i husstanden. Emilie testede positiv, vi har isoleret os i hver vores hjørne af lejligheden. Anders og jeg kviktester hver dag, jeg har været omkring to gange PCR. Indtil nu har alle resultater været negative. 
 • Vi krydser fingre for fortsat negativitet. 
 • Zumba, Sille og møde hos min mor blev aflyst. Det sidste holdt vi via et videolink. 
 • Vi har styr på rejsen til Island. Tror vi. 

Læse:

Jeg mangler ikke mange sider i Pagten. Ravn er som en kat med ni liv. Sjældent har jeg oplevet en hovedperson overleve så mange forsøg på at tage livet af ham. Jeg tænker han skal igennem et par stykker mere.

Hvis ikke det var fordi jeg har næste bind i serien liggende, kunne jeg godt overtales til at tro, at serien ender her. 

Når det er sagt er historien både hæsblæsende og spændende. Der er ikke den store opklaring, som læser ved jeg det hele, Ravn ved det hele, men beviser er vigtige og hvordan skal han få andre til at se det, der er tydeligt for enhver.


Strikke:

En gang imellem opstår et projekt her og nu, og uden forudgående planlægning. Sådan var det i dag. En tur forbi Netto og rækkerne med spotvarer, fik mig til at stoppe op og kigge gennem en  strikkebog fra Klompelumpe. 

Danseskørtet fangede min opmærksomhed, Rose har fødselsdag inden længe og længere henne blandt varerne lå silke, hør og bomuld i farver der vil gøre sig godt sammen. 

Inden længe lå både bog og garn i min kurv, hjemme kunne en hurtig strikkeprøve vise at jeg ikke rammer strikkefastheden og den mindste størrelse sammen med målenen fra den største nok skal virke.

Jeg startede med at om på opskriften. Sådan nogen er i min optik vejledende og jeg tror en elastik vil være rarere at have i taljen end et bindebånd gennem en række huller. 

Jeg tænker den vil gøre sig godt som feriestrik, og satser på at lade den ligge til vi skal af sted. 

Hvis jeg kan. 

 

2 kommentarer:

 1. Altså - de har bare nogle gange fint garn i Netto! Er sikker på at det bliver godt. Og ja - opskrifter er jo vejledende!

  SvarSlet