lørdag den 16. juli 2022

Nordhavn

 

Ferietid i Klubregi er både hygge hjemme i Klubben og ture ud af huset. Mens vi voksne, der deler ferien og derfor ikke er mange hver dag, har travlt med at sætte krydser på den lange liste over ting vi aldrig når i hverdagen, nyder børnene at kunne være få om alt det de i hverdagen skal dele med mange, og få børn skaber nye kontakter. 

 

 

I de tre uger der nu er gået, har vi haft en gruppe børn, der med al den kærlighed vi kan mønstre godt kan kaldes de lidt skæve eksistenser. Børn der i hverdagen kan falde en lille smule ved siden af, børn der i den her ferie i den grad har fået nye relationer og opdaget nye venner, de ikke vidste de havde. Det har været skønt at se, og erfaringen siger at selvom det er på tværs af alder og klasser, holder den slags venskaber ofte også efter ferien. 

Og selvom det er skønt at være hjemme, er ferie også lig med ture. En tur behøver ikke være lang, eller koste mange penge,  men må gerne give nye oplevelser. At stoppe en flok børn med madpakken i rygsækken i en bus eller et tog og finde en legeplads er ofte en fantastisk tur. Når turen så også går forbi en mulighed for at bruge nogle af  de penge de har med hjemmefra, er lykken ofte gjort. 

 

 

Når vi tager på tur i Klubben, må man gerne have lommepenge med. Det plejer at være hos de nyeste at det bliver en oplevelse, i år med tilbageblik på nedlukninger og manglende muligheder for at komme ud, har pengene ikke kun brændt i lommerne på de allermindste. Også vores større børn har manglet den oplevelse.

Dermed blev Netto, Lidl, Rema1000 eller Normal også udflugtsmål, som var højt på listen over oplevelser. Og når forældre kommer og henter til muligheden for en håndfuld chips eller en kiks og bliver lykkelige, er det det hele værd. 

 

 

I tirsdags gik turen til Nordhavn, og efter et besøg i ottesals højde, en is på havnefronten med udsigt til FN-byen (som jeg aldrig har besøgt, men som skulle være ret spændende), Trekroner og vindmøller i det fjerne, blev Netto frekventeret, inden vi fandt toget hjem igen..

Der er ret pænt derude i Nordhavn.Ingen kommentarer:

Send en kommentar