tirsdag den 12. april 2022

Mandag med Oscar

 

Det er påske, institutionerne har lukket, jeg har ferie og fik dermed muligheden for at bruge mandag sammen med Oscar. 

 

 

Jeg hentede ham tidligt i morges, så forældrene kunne nå på arbejde og kørte hjem til et par timers stille leg, inden vi pakkede os sammen og tog ud. Vi startede med at følge Emilie til toget, hun har valgt at bruge påskeugen sammen med yndlingsveninden på Fyn. 

Fra stationen vinkede vi farvel og kørte videre ud til skolen, hvor Oscar hjalp med at sørge for sneglene. Jeg fik tømt terrariet for gammel jord, smidt det ud, sat burret i blød og fundet sommerhuset frem til kræene.

Oscar havde en fest, synes det var sjovt at få lov at køre med på vognen, da jeg kørte ud med affaldet, og var med til at fodre, inden vi tog overtøjet på igen og brugte lang tid på skolens legeplads hvor både rutsjebanen, trampolinerne, gyngerne og musikinstrumenterne blev brugt, inden vi igen pakkede barnet i vognen og kørte videre. 

 


 

Vi nåede forbi et par genbrugsbutikker i jagten på en lille gryde til Oscars lille komfur, vi endte med at finde en, og nåede også Centret og en smule fouragering så der var mad til både resten af dagen og morgenmad i morgen.  

Det var både et træt barn og en træt farmor der nåede hjem, så vi satte børnefjernsynet i gang, slængte os i sofaen, spiste både rugbrød, yoghurt, vandmelon og chokolade, inden vi igen vågnede op til dåd, legede videre med den nye gryde, byggede Duplo og en farlig slange. Oscar har dagen igennem med mellemrum været en lille hund, og da aftensmaden var spist fyldte vi badet, legede med vand, sang og blev ved til vandet ikke rigtigt var varmt længere. 

 

 

Han kæmpede lidt med søvnen, men er nem at lægge. I virkeligheden er han et afsindig nemt barn og i morgen tidlig har vi god tid, før vi skal hjem igen, og jeg har en aftale med Sille. 

 

 

 2 kommentarer:

  1. Så hyggeligt med så god tid sammen!

    SvarSlet
    Svar
    1. Christunte, jeg husker att nyde, det kan hurtigt nok gå over :)

      Slet