mandag den 25. april 2022

Billes Hus

 

Vi plejer at tage på weekend en gang om året. Mine tøsede kolleger og jeg. Weekender fyldt med god mad, venindehygge og en smule oplevelser, oftest i den nærliggende natur. 

Det er længe siden sidst. Hele verdensordenen har rodet rundt i aftaler, kalendre og langsigtet planlægning. 

 

 

Men så kom Heidi på besøg. Heidi er vores tidligere sekretær, der har slået sig ned i Tisvildeleje sammen med sin kæreste. Mens han har slået sig ned som tømrer og er booket op til langt ind i næste år, har hun åbnet en lille biks med loppefund, god vin og kaffe fra en vogn.Vi havde en aftale om, at en dag skulle vi forbi.

Det er nu, tænkte Berit, scannede nettet og fandt Billes Hus, som vi øjeblikkeligt lejede og overtog i weekenden. Det er et hyggeligt hus, som var en fantastisk ramme om en skøn weekend. 

Huset er et studie i grøn, blå og gul. Samtidig er det fyldt med de skønneste loppefund, der giver en fantastisk stemning. Ingen tallerkener eller krus er ens, puder, stof og tæpper er en del af indretningen og vi lærte alle at tænde op i brændeovnen. Faktisk overvejede vi at indføre et brændeovnsmærke - men det er en hel anden og intern historie. 
 
 

Vi havde en fest, hyggede, gik lange ture, spiste god mad, både hjemme og i Tisvilde, hvor Den Lille Cafe absolut er værd at besøge. Gensynet med Heidi var dejligt og vi havde et par gode timer i hendes selskab uden for hendes lille butik

Hun laver efter sigende god kaffe og jeg kunne lide vinen hun serverede - jeg er ellers ikke særlig god til vin. Kaffe lærer jeg nok aldrig at drikke, men det duftede godt. 

 


Det var en skøn weekend, og vi har allerede planlægt den næste, når vi til september skal til Møn og besøge Berit i hendes nye campingvogn.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar