torsdag den 28. april 2022

The Little Cafe

 

Det var nærmest et tilfælde, der fik os til at gå ind i The Little Cafe midt på Hovedgaden i Tisvildeleje. Vi ledte efter kaffe, og havde gennem et vindue set nogen sidde i en plet af sol. 

 

 

Cafeen er lillebittte, serverer - så vidt jeg kan vurdere - ren vegetarisk eller endda vegansk, er befolket med en flok afsindig søde engelsktalende piger og emmer af stemning. 

Det med solen handlede om et sunspot bag cafeen. lidt han ad gaden, ind ad en indkørsel med et skilt, forbi en garage og bag cafeen ligger fineste lille gårdhave, med plads til at sidde, og er der for koldt har de tæpper til at varme sig med. 

Bestillingerne foregår i cafeen, så folk  går i en lind strøm fra haven til cafeen og tilbage igen, for også at holde på den fundne bord. Det gjorde vi også - på skift. Pigerne kommer om i haven med bestillingerne og bruger bagdøren ind til køkkenet til præcis det. 

 

 

Vi drak kaffe i formiddagstimerne, af de fineste kopper - som vistnok også kan købes - og spiste senere frokost. Vi var flere der mente at en tur mod nordkysten sagtens kunne indeholde en tur forbi The Little Cafe- bare for kaffens skyld.

Det er i hvert fald en anbefaling herfra.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar