onsdag den 27. april 2022

Frederiksværk

 

Fra Udsigten gik turen i første omgang til Tisvildeleje. Vi fandt kaffe til de tørstende og usandsynlige priser i butikkerne, som ingen af os ville betale. I stedet kørte vi til Frederiksværk, hvor Lotte mente at gågaden var fantastisk.

 

 

Vi kom senere til at snakke om hvornår Lotte sidst har været i Frederiksværk, eller om hun - næsten som resten af selskabet - aldrig nåede længere end skobutikken. 

Det er i øvrigt sjovt som et par hurtige gennemgangsbesøg i byen, når vi har været på vej til eller fra lejede sommerhuse de senere år, fik mig til at føle med både stedkendt og nærmest på hjemmebane. 

Vi fik hurtigt nok af gågaden og gik i stedet langs kanalen mod Torvet, hvor vi gjorde holdt, hyggede og nød udsigten til Frederiksværk Kirke, der ligger smukt midt i den gamle bydel. 

 


 

Da sulten meldte sig, blev vi enige om at køre tilbage til Tisvildeleje, hvor vi dels havde fundet det hyggeligste lille sted med fornuftige priser og lokkende menuer, og dels havde en aftale senere på dagen. Tanken om det vi vidste vi kunne få, kunne på ingen måde stå mål med det, vi kunne finde i Frederiksværk.

Tilbage i Tisvildeleje kunne mine tourmedlemmer vise lækre sko til Lotte, der desværre ikke havde været med i Frederiksværk, da et svendegilde betød hun måtte forlade os for nogle timer. Hun var ikke helt tilfreds, for sko er Lottes passion, og tænk sig vi bare havde købt sko, mens hun kørte til Rødovre og retur... 

 

 

Sådan er der så meget. Men vejret var skønt.

 Ingen kommentarer:

Send en kommentar