mandag den 17. april 2023

ZooLab

 

Vi har haft besøg af Oscar hele weekenden, mens hans forældre pakkede, flyttede og arbejdede hårdt. 

Den lille familie har opgraderet den to-værelses til en tre-værelses og det var en fryd at aflevere ham i eftermiddags, hvor han indtog sit nye værelse, og gang på gang gentog Mit eget værelse.

Mens resten af lejligheden er fyldt med flyttekasser og ting ingen ved hvor er, stod hans værelse køreklart med den nye seng, med hule og rutsjebane. Han vidste godt den fandtes, men havde ikke set den, var mere end tilfreds, og fortale at nu skal han sove på sit egent værelse i sin egen store seng. 

 

 

Da vi var i Zoo i påsken, var vi inde i ZooLab. Formidlingshuset for børn og forældre, der har fokus på et enkelt dyr, som kan undersøges på mange måder. Interaktive udstillinger, kropslige udfoldelser og mulighed for at komme tæt på dyret.

Jeg har været der et par gange sammen med Sille og Rose. Hver gang med et nyt dyr. Denne gang var det kakerlakker, der  var i fokus, og vi var der da muligheden for at holde en af de ret store hvæsende kravl var en mulighed.

Oscar var klar og jeg kan ikke lade være med at tænke, at havde det ikke været påske med mange børn, havde han fået lov at holde den i længere tid. 

 

 

Han var så stolt, passede på og syntes den kildede lidt. 

Det er ikke sidste gang vi skal derind.

 

 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar