tirsdag den 4. april 2023

Zoologisk Have

 

Det er tirsdag, der er ferie, men det skulle ikke afholde os fra tirsdag med Oscar.

 

 

Altså hentede vi ham hjemme i morges og afleverede ham samme sted godt otte en halv time senere. Jeg tænker han sover godt i nat. Jeg var i hvert fald træt, da vi nåede hjem. 

Jeg vidste godt der ville være mange mennesker i Zoo, men så var det heller ikke værre. Vi var hele haven rundt, nogen steder mere end en gang. Vi gættede en lort i børnezoo, så Pelle og Kaya (Zoos børnemaskotter, som jeg aldrig har hørt om, men som Oscar kendte), vi så en masse dyr og legede en hel masse på diverse legepladser.

 


 

Vi var forbi Zoolab og øverst i Zootårnet, selvom Oscar var ved at fortryde halvvejs. Han synes alligevel det var lidt spændende at kunne kigge ud over hele byen, da vi nåede helt op. Til gengæld var han ikke tryg ved at gå ned ad trapperne, så jeg endte med at gå baglæns ned og holde i hånden hele vejen. 

Vi lejede en trækvogn, som han stort set sad i hele dagen - bortset fra det korte øjeblik, da han mente han skulle trække den. Når der ikke lige var en legeplads i sigte, var benene ved at falde af, og så er det jo heldigt med sådan en vogn. 

 


 

Oscar mente en is var på sin plads, det mente jeg ikke, og heldigvis kunne han spises af med de medbragte kiks. Vi fik tjekket at løver har en dusk på enden af deres hale (for det har han set på tegnefilm), isbjørnene var blevet trætte og sov, og han troede ikke på at der er køer i Zoo. 

Kænguruerne var lidt spændende, mens han ikke var videre imponeret af fugle og andet set på afstand. På savannen  kom vi helt tæt på både næsehorn og giraffer, det var lidt spændende og de små bavianaber var søde, mens de små krokodiller ærlig talt godt kunne have været lidt større. 

Han ville se slanger, og heldigvis lå der en anakonda, mens det i Zoolab var muligt at holde en kakerlak. Oscar var klar. 

 

 

Jeg tænker vi gør det igen en anden dag, for hold op hvor var det hyggeligt. 

 

 

 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar