fredag den 7. april 2023

Trædemøllen

 

På Verdenspladsen i Zoologisk have står et lille hus med en trædemølle. 

 

 

Oscar havde været forbi den, da vi så de store plysdyr, men da var der mange børn, og turen blev ikke lang. Han blev ved med at snakke om at han ville tilbage til dinoerne og den der, der drejer rundt, så  det gjorde vi.

Dinoerne var i virkeligheden ikke så vigtige. De var store, de var livagtige, han kiggede på dem, kender deres latinske navne og vi snakkede om at de ikke er rigtige. Og så var det ligesom det. Trædemøllen derimod...

 


 

Den var helt tom, da vi vendte tilbage, så han have god mulighed for arr prøve sig frem, falde, kravle, rejse sig igen og forstå systemet, så han kunne blive stående, mens han trådte den frem. 

Vi satte os på en bænk og kiggede. 

Til sidst kom der andre børn, de ville også gerne, og Oscar ville gerne dele, inviterede dem ind. Det var fint til at starte med, men de andre børn ville også gerne prøve alene. 

 

 

På den anden side af den store brachiosaurus (langhals) var en "kælkebakke". Jeg tror ikke han havde lagt mærke til den tidligere, men da vi mente at de andre børn også skulle have plads, blev bakken pludselig meget spændende, og så kunne vi blive siddende på vores bænk. 

Bakken var heldigvis nem at dele. 





 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar