lørdag den 17. juli 2021

tre og tyve somre


I tirsdags havde Emilie fødselsdag. En stille dag, der mest af alt handlede om hygge. Festivitasen holdt hun fredag, mens vi stadig var i sommerhus, bedsteveninden ankom og de tog og spise sammen med tredjeveninden, mand og barn. Begge pigerne fra efterskolen og de to hun var på opdagelse med langs USAs østkyst, dengang Verden lukkede ned, og mere end en forælder mente de skulle se at komme hjem.

Josefine var her stadig i tirsdags. I onsdags pakkede de begge, kørte til Fyn og har hentet hundehvalp og ellers bare hygger. Hun kommer hjem igen på mandag, hvor samme tredjeveninde tager hende med, når mand og barn skal hjem efter ferie på Fyn.

Tilbage til i tirsdags, havde fødselsdagsbarnet bestilt friskbagte boller og morgensang. Jeg satte vækkeuret og stod tidligt op, Emilie lå længe og ventede på at blive vækket og hyggede sig ellers resten af dagen.Iklædt en af de elleve kjoler hun har syet i løbet af de sidste måneder tog hun dagen til sig, glædede sig over det skønne vejr og nåede vistnok at planlægge et par kjoler mere. Jeg er altså temmelig imponeret af hendes sy-eventyr. Hun klør på, fejler ind imellem og lærer en hel masse undervejs.  

Hun havde inviteret mormor til aftensmaden og inden vi alle gik i seng, blev der plads til en gang terninger. Vi spiller 10.000 og Josefine synes faktisk det var et sjovt spil - også selvom Emilie var lidt mere end almindelig heldig, og skrabede point til sig.  Og med det, blev hun et år ældre.

Tillykke Emilie
Ingen kommentarer:

Send en kommentar