fredag den 27. oktober 2017

Allerede fredag


Det er allerede fredag. Jeg synes lige det har været mandag - ugen er fløjet af sted.

Foran mig ligger en weekend med masser af potentiale. Jeg skulle have været på strikkeweekend, men meldte fra, meldte mig aldrig til og bliver mere og mere glad for den beslutning.

Det ville have været hyggeligt, og jeg er sikker på at alle de andre strikkende damer får en skøn weekend. Min egen kommer helt sikkert også til at indeholde strik, mellem alt det andet. Jeg har ideer til planer, men hvor meget der reelt bliver ført ud i livet er ikke til at vide.

I virkeligheden glæder jeg mig bare til weekend. For selvom hverdagen flyver forbi - måske netop derfor - er der brug for pauser og dage uden planer. Sådan er jeg, og tanken om en helt ny og ubrugt weekend er svært tillokkende.

Men først venter arbejde. Fredag er uden skole, kun SFO. Jeg holder meget af skolen, men dagene uden er alligevel lidt mere mine egne, lidt mindre fyldte og lidt mindre uden de skift som automatisk dukker op, når hverdagen navigeres mellem flere roller og kasketter.

Jeg har samlet sammen og ude skolen ligger en liste over kontoragtige opgaver, jeg har sat mig selv for i dag. Listen blev længere end jeg umiddelbart havde forestillet mig. Lang, men ikke nødvendigvis tidskrævende. Det sidste vil tiden vise.

Jeg er ved at være klar til at komme videre, sætte i gang og tage af sted. Sætte mig med computeren og kontorlisten. Lave en visuel kalender for julegaveværkstedet de næste måneder, lave stemmesedler, så sneglene kan få demokratisk valgte navne og skive den ugentlige info til forældrene om livet i Klubben.

Der er flere punkter, men dem har jeg glemt.

Godt jeg skrev dem ned i går.

2 kommentarer:

  1. Uha, jeg glæder mig også til weekend (har ramt sofaen...) - ønsker dig en fantastisk én af slagsen! ❤️

    SvarSlet