onsdag den 27. marts 2013

Feriedage


Det er lige før feriedagene er blevet fyldt meget mere op end jeg kan overskue. Vi havde snakket om at ses igen, og da Sille midt i ponchofotoseancen i går ringede og spurgte om jeg havde lyst, blev det hurtigt til en aftale.


Marts 2013


Denne gang var vi ikke alene. Emilie tog med. Ingen af os var til det store og armudslående, så vi satte os om Silles spisebord, hvor garnet til den igangværende korsstingsjulekalender fyldte godt op.

Jeg strikkede, Emilie legede med telefonen og Sille satte kryds efter kryds, mens pizzaer blev fortæret, kande efter kande the drukket, flasker med cola tømt og den obligatoriske kakao til Emilie brygget.

Der er hyggeligt hos Sille. Emilie vendte hjem med skatte til klædeskabet og endeligt hjemme kunne jeg mærke at trætheden begyndte at sætte ind.


Marts 2013


I dag skal jeg være hjemme. I dag skal jeg være alene. Næsten. Emilie er her også. Men i dag handler om det, jeg har lyst til. Mest.

I dag vil jeg montere hovedtelefonerne, og forsøge mig med den første hentede bog fra netlydbog.dk. Det skulle være så simplet, men jeg har ikke prøvet det før. Sille er storforbruger og har på det kraftigste anbefalet.


Marts 2013


Mens jeg sætter saksen i stoffet fra forleden, vil jeg lytte til Lene Kaaberbøls Kadaverdoktoren, som Sille også kunne anbefale.


Sæt igang!

6 kommentarer:

 1. Dine feriedage lyder virkelig hyggelige og når de foregår i dejligt selskab, så er sådanne dage da guld værd. :-)

  Nyd din stille dag i dag. :-)

  SvarSlet
 2. Herligt. Handler ferie ikke ogsaa kun om at nyde det????
  Lydbog, tja jeg maa proeve igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det Lin, og lydbogen fungerer rigtig godt. Bortset fra hver gang Emilie kommer og vil sige noget :)

   Slet
 3. Jeg kan godt anbefale den omtalte bog, jeg købte den som almindelig bog i forgårs, jeg begyndte at læse den i går og jeg mangler kun cirka 50 sider, før den er færdigt læst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tine, jeg har lige hørt den sidste halve time. Jeg synes også den er god :)

   Slet