tirsdag den 22. december 2009

Cykelslange


På mit arbejde står en kasse fyldt med gamle cykelslanger. Flere gange har jeg overvejet hvad de kunne bruges til, men kun haft tanken mod tasker, der kræver mere tid end ungerne gider.

Inspireret af Tina klippede jeg i sidste uge den første slange op i mindre stykker, fandt hultangen frem, lavede huller og trak en elastiktråd igennem.

Ungerne synes i første omgang det var ulækkert men sådan en gammel brugt ulækker beskidt… find selv på mere … slange, og det selvom jeg forsikrede dem, jeg havde haft slangen i sæbevand før brug. Et par af tøsene synes alligevel det var lidt sejt, så nu er det spændende hvad de siger efter ferien. 

Jeg synes i hvert fald det var sjovt, og nu kommer de så til at stå prøven, når disse to ender under træet om et par dage. Den tøsede version og den lidt mere maskuline.

cykelslange

cykelslange

9 kommentarer:

 1. Synes faktisk , de holder :-) God ide - det tror jeg godt , du kan få de unge til at prøve kræfter med :-)

  SvarSlet
 2. Hold da maule du er kreativ. De er fantastiske!!

  SvarSlet
 3. Flotte...der måtte gerne ligge et sådant armbånd under træet til mig :-)
  (tror lige jeg viser min Ditte, dit billede tihi)

  SvarSlet
 4. Losarinas mor, tak og jeg skal i hvert fald nok prøve :)

  Fru E, det er rigtig sjovt og så har jeg ikke engang selv fundet på det :)

  Anne, så må du også hellere finde hende en brugt cykelslange :D

  SvarSlet
 5. De er da vildt seje!
  Da vi var små, lavede min far hoppebolde til os af gamle cykelslanger skåret i ringe og lagt uden på hinanden i dusinvis af lag :-)

  SvarSlet
 6. Lotten, det tror jeg da også lige jeg skal prøve... det kunne være drengene synes det var sejt... :)

  SvarSlet
 7. Hej halløj. Sikke en fantastisk idé. Gemalen har altid en hullet cykelslange eller to - og nu kan de så komme til ny nytte. Hvad var det lige med "tasker"??? Har du et link? Jeg trænger til noget nyt krea-inspiration.

  Rigtigt god jul, Pernille.

  KH Frau Putz

  SvarSlet
 8. Frau Putz jeg har ikke noget link, men jeg har set tasker af cykelslange, enten vævet ind i hinanden, eller syet sammen som en lang spiral. Cykelslangen går fint i symaskinen med en kraftig nål og lange sting. En grov zigzag kan også være en mulighed.

  SvarSlet
 9. Især den sidste med træstykket er SUPER lækkert :) :) Jeg har også lavet nogen hvor man folder det sådan.Men jeg har aldrig puttet træ sammen med. Smukt!!!!

  SvarSlet